דיגיטל וטק

וואטסאפ משיקה פיצ'ר חדש שיקל לכם בצורה משמעותית על החיים

וואטסאפ עובדת בימים אלו על מספר פיצ'רים חדשים שייכנסו במהלך שנת 2023, במסגרתם תוכלו לנעוץ הודעה חשובה בקבוצה, ובנוסף להגדיל את מגבלת התווים בבנושאים והתיאורים של הקבוצה מ-512 תווים ל-2049 תווים
מערכת ice |  2
וואטסאפ (צילום shutterstock)
וואטסאפ, אפליקציית ההודעות הפופולרית מבית מטא, עובדת על מספר פיצ'רים אותם תשיק במהלך שנת 2023, ככל הנראה בגרסה העדכנית הבאה שתוציא, כאשר הם נמצאים כעת בפיתוח.
הפיצ'ר הבולט ביותר אותו תוציא וואטסאפ יאפשר לכם לנעוץ בקבוצות בוואטסאפ הודעה, כך שתוכלו לראות אותה מיד כשאתם נכנסים לקבוצה, ובכך למשל בקבוצות גדולות יוכלו לתזכר אותכם על החוקים בזמן שאתם נכנסים לקבוצה, או למשל להזכיר לכם משהו שאמור להיות בעתיד. כמו כן, אם ישנה הודעה חשובה בקבוצה בה יש הרבה מאוד הודעות ומשתמשים, תוכלו לנעוץ אותה וכך כולם יראו אותה ברגע שיכנסו לקבוצה דרך האפליקציה.
בתוך כך, אם ההודעה תופיע בקבוצה שלכם ועדיין לא עדכנתם את הגרסה, האפליקציה תציג בשיחה הודעה לבקש לשדרג לגרסה העדכנית ביותר הזמינה בחנות. בנוסף לפיצ'ר של נעיצת ההודעה בתחילת הקבוצה, בוואטסאפ גם עובדים על פיצ'ר חדש שייכנס בקרוב, במסגרתו גם תוכלו במסגרת הנושאים והתיאורים של הקבוצה יוכלו להיות ארוכים יותר, מה שמגדיל את מגבלת התווים שלה ל-2049 מ-512 תווים.
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    הבטחות לא מתקיימות
    מאוכזב מ Whatsup 02/2023/07
    הגב לתגובה זו
    1 1
    וואטסאפ הבטיחה מזמן שיהיה אפשר להשתמש בה באותו השם משתמש במספר ניידים במקביל, זה יהיה עוד בעשור הנוכחי?
    סגור
  • 1.
    תודה על הסקירה, רק חבל שאתם לא עושים הגהה. (ל"ת)
    שני 02/2023/07
    הגב לתגובה זו
    2 0
    סגור