בחירות 2022
סמוטריץ' נגד כסיף: "מבחינתו אפשר לרצוח את אשתי, את ילדיי ואותי"
ח"כ כסיף מחדד עמדות ערב הבחירות, ויו"ר הציונות הדתית תוקף מטרות משמאל: "להעיף את עופר כסיף וחבריו לכל הרוחות"
יו"ר הציונות הדתית ח"כ בצלאל סמוטריץ' מגיב לדבריו של עופר כסיף הבוקר על כך שהפיגוע בקריית ארבע הוא לא טרור ומי שגר שם כקוץ בגרון לא נחשב לאדם חף מפשע.
"שמעתי עכשיו בזעזוע את הדברים הנוראים של עופר כסיף שמבחינתו אפשר לרצוח את אשתי, את ילדיי ואותי ועוד חצי מיליון מתיישבים ביהודה ושומרון. הדבר הזה נורא. הוא השותף של יאיר לפיד ובני גנץ, אתו הם הולכים להקים בלוק חוסן רק בגלל שנאת נתניהו. אתם השתגעתם?! כדי למנוע את זה, כדי להעיף את עופר כסיף וחבריו לכל הרוחות, הימין צריך לצאת בהמוניו להצביע, להקים ממשלה ציונית יהודית טובה, להחזיר את הביטחון, את האחווה ואת הגאווה הלאומית למדינת ישראל".
עוד ב-
חבר הכנסת עופר כסיף מרשימת חד"ש-תע"ל התארח היום ברדיו YNET וטען כי אי אפשר להגדיר את הפיגוע בקריית ארבע כאירוע טרור. כסיף לא עצר בכך וטען כי גם לנרצח עצמו, כמו לכל המתנחלים יש אחריות לפיגועים. "הטרור הגדול ביותר הוא הכיבוש עצמו. זה דבר ראשון וממנו הכל נגזר, שפיכות הדמים של פלסטינים וישראלים כאחד והיא תיפסק כשהכיבוש ייפסק", אמר ח"כ כסיף.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(5):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.כסיף צודק!! כל מולה שאמר נכונה!ריימונד 10/2022/31הגב לתגובה זו0 1על המתנחלים יש אחריות לשנאה הגואה ולטרור ולדם שנשפך בדיוק כמו לאויב בצד השני. אין ספור פוגרומים שהם מבצעים בערבים מבלי לתת על זה את הדיןסגור
-
אז מותר לו להגיד שמגיע להם שירצחו אותם?!אלמוני 11/2022/01הגב לתגובה זו0 0אתה סכנה לציבור בדיוק כמוהו! תתבייש שאתה בכלל כותב דבר כזה!סגור
-
2.לא תרצחדרור 10/2022/31הגב לתגובה זו1 0אנחנו לא רוצחים פלשתינאים , אנחנו לא עושים פיגועים . תפסיקו להשוות . לא כבשנו שום עם פלשתינאי אם תגידו לי מי היה ראש הממשלה הפלשתינאי בשנת 1947 של העם הפלשתינאי הכבוש היום אני יורד מהארץ אבל הבעיה שאין אין עם כזה אין ולא היה ולא יהיה ראש ממשלה כזה הכל שקר כמו כסיף פשוט שקר.סגור
-
1.תמשיכו להצביע יש עתיד ותקבלו רצח של יהודיםגיא 10/2022/31הגב לתגובה זו0 1בחסות עופר כסיף וחבריו האנטישמייםסגור
-
עופר כסיף זה מה שקיבלנו הודות לביבי (ל"ת)אלמוני 11/2022/01הגב לתגובה זו0 0סגור



