השוק

מנכ"ל ביג חושף: "בחודשיים הקרובים נפתח עוד שני מרכזים חדשים"

רשת ביג ממשיכה להתרחב גם מחוץ לישראל, אחרי שהשיקה בדרום סרביה את המתחם ה-15 שלה במדינה, ומתכננת לפתוח בחודשיים הקרובים עוד שני מתחמים במדינת הבלגן. המנכ"ל חי גאליס: "אנחנו רחוקים מאוד מהשיא שלנו, יש עוד דרך ארוכה".
כתבי ice השוק | 
חי גאליס מנכל ביג (צילום יחצ)
רשת ביג ממשיכה להתרחב גם מחוץ לישראל, אחרי שהשיקה אתמול (חמישי) בדרום סרביה את המתחם ה-15 שלה במדינה, כאשר היא מתכננת לפתוח עוד שני מתחמי ביג נוספים במדינת הבלקן כבר בחודשיים הקרובים.
המנכ"ל של רשת ביג, חי גאליס, בישר על כך עם פוסט שהעלה לחשבון הפייסבוק שלו, בו הוא דיבר תחילה על כך שהרשת רחוקה מלהיות בשיא שלה ומכינה עוד הרבה הפתעות בהמשך.
גאליס כתב תחילה כי: "בזמן האחרון זה מרגיש שכולם חושבים שאנחנו בשיא, אבל אנחנו בביג יודעים שאנחנו רחוקים מאד מהשיא!! יש לנו עוד דרך ארוכה ואנחנו עובדים קשה וממשיכים להוכיח את עצמנו על המגרש".
הפוסט של חי גאליב (פייסבוק: חי גאליס)
בהמשך, סיפר גאליס על השקת המרכז החדש של ביג בסרביה והודה לכל המעורבים: "חוגגים היום אי שם בדרום סרביה את פתיחת המרכז ה-15 של ביג בסרביה, BIG CACAK, עם הצוות המדהים של ביג בבלקן בראשות Lev Weiss". לסיום חשף כי בקרוב יוקמו שני מרכזים חדשים בסרביה: "בחודשיים הקרובים ייפתחו עוד שני מרכזים, BIG sabac ואחריו BIG bor".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה