השוק

בהיקף של כ-100 מיליון שקל: כ-3% ממניות מקס סטוק מוצעים למכירה

קרן אייפקס, המנוהלת על ידי המנכ"לית זהבית כהן, ממשיכה למכור מניות של מקס סטוק. כ-3% ממניות רשת המוצרים הזולים מופצים לידי מוסדיים בהיקף של כ-100 מיליון שקלים | כל הפרטים
כתבי ice השוק | 
מקס סטוק בריקול (צילום מירו ממן, shutterstock)
קרן אייפקס, קרן השקעות פרטית וקרן הון סיכון הממוקמת בלונדון, מוכרת את מניותיה של מקס סטוק. על פי הפרסום של אתר "כלכליסט", כ-3% ממניות רשת המוצרים הזולים מועברים לידי המוסדיים בהיקף של כ-100 מיליון שקלים. 
עוד נודע, כי המניות מוצעות למכירה במחיר של 22.5 שקל למניה, כ-6% מתחת למחיר שבו סגרה המניה את המסחר היום בבורסה. מתחילת השנה, מניית מקס סטוק צמחה ב-116% לשווי של 3.3 מיליארד דולר. כידוע, קרן ההשקעות הפרטית מחזיקה בלא פחות מ-22.6% ממניות רשת מקס סטוק והיא נחשבת לבעלת המניות הגדולה בחברה.
כזכור, ביוני האחרון דווח כי החברה מכרה נתח של 5.5% במקס סטוק, במחיר של 15.4 שקלים למניה. מדובר בהנחה של 5% על מחיר השוק. את המכירה הוביל ברק קפיטל חיתום שמנוהל על ידי צבי מנסה. 
כידוע, זהבית כהן, מנכ"לית קרן ההשקעות הפרטית אייפקס פרטנרס ישראל, דורגה בשנת 2009 במקום הרביעי מבין 50 הנשים המשפיעות בישראל על פי מגזין ליידי גלובס. שנה לאחר מכן, היא זכתה בתואר אשת השנה של המגזין המוכר ומאז שמה חוזר ומופיע ברשימות. 
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה