השוק
יצרנית המזון פושטת רגל: חובות עתק, מכירת בזק על הפרק
חברת הענק פושטת רגל: יצרנית המזון הקפוא שצברה חובות של כ- 50 מיליון דולר, נכנסת להליך "צ'פטר 11". בנק ההשקעות Ravinia Capital נשכר כדי להציל את העסק ולשמור על מקומות העבודה של העובדים | כל הפרטים
יצרנית המזון הקפוא האמריקאית Triple Sticks Foods, הממוקמת במדינת אילינוי, הגישה בקשה להגנה מפני נושים (Chapter 11) בבית המשפט לפשיטות רגל בארה"ב.
על פי הנתונים שנחשפו, החברה נקלעה לבור כלכלי עמוק, כשהיא מדווחת על נכסים בשווי של בין מיליון ל-10 מיליון דולר בלבד, אל מול התחייבויות כבדות וחובות שמוערכים בסכומים של בין 10 ל-50 מיליון דולר.
בניסיון להציל את החברה מהתרסקות מוחלטת ולייצב את הספינה, מונתה חברת ההשקעות Ravinia Capital להוביל את תהליך המכירה של יצרנית המזון. מטרת המהלך היא לאתר באופן מיידי רוכש עוגן (Stalking-horse bidder) שיוביל עסקת רכישה מואצת של החברה כ"עסק חי".
המטרה המרכזית של המהלך המהיר והמיידי היא לשמור על מקומות העבודה של העובדים במפעל, ובמקביל למקסם את ההחזר הכספי לנושים ולבעלי העניין בחברה.
בבנק ההשקעות הבהירו כי הם כבר החלו לנהל תהליך שיווק מקדים עוד בטרם הוגשה הבקשה הרשמית לפשיטת רגל, וכעת הם מדווחים כי הם נמצאים במגעים מתקדמים מאוד מול רוכש פוטנציאלי.
עוד ב-
הובלת התיק הנוכחי ממשיכה את קו הפעילות של בנק Ravinia Capital, שמתמחה בניהול וביצוע עסקאות חילוץ מורכבות של חברות פושטות רגל - שעומדות בלוחות זמנים קריטיים וצפופים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



