השוק

טלטלה באמדוקס: בצל הכנסות של 1.17 מיליארד דולר - הסמנכ"לית פורשת

אחרי יותר משני עשורים בשלד הניהולי של אמדוקס, אחת הנשים החזקות בהייטק הישראלי מודיעה על עזיבה. מי יחליף אותה ואיך הגיבו בשוק לנתוני ההכנסות שהפתיעו את האנליסטים?
מערכת ice | 
שמעי הורטיג מנכ"ל אמדוקס (צילום אורון גולקרוב, אמדוקס)
ביום שגרתי של דיווחים כספיים, אמדוקס הצליחה לייצר עניין כפול - גם בטורי המספרים וגם בכיסאות ההנהלה. החברה, שמהווה עמוד שדרה טכנולוגי עבור חברות התקשורת הגדולות בעולם, סיכמה את הרבעון השני של שנת הכספים 2026 עם שורה עליונה של 1.17 מיליארד דולר. מדובר בצמיחה של כמעט ארבעה אחוזים לעומת התקופה המקבילה אשתקד, נתון שעקף את תחזיות האנליסטים והוכיח כי למרות העננים המקרו-כלכליים, הביקוש לשירותי החברה נותר איתן.
אבל החדשות הדרמטיות באמת הגיעו מכיוון לשכת סמנכ"לית הכספים. אחרי 22 שנים שבהן הייתה חלק בלתי נפרד מהשלד הניהולי של אמדוקס, תמר רפפורט-דגים הודיעה על פרישה. רפפורט-דגים, שנחשבת לאחת הנשים החזקות והמשפיעות בהייטק הישראלי, תפנה את מקומה ביוני הקרוב לטובת מינוי פנימי - טל רוזנפלד, מי ששימש עד כה כראש תחום הכספים בחברה. המעבר הזה, כך מבטיחים באמדוקס, יהיה הדרגתי ומסודר, במטרה לשמור על הרציפות התפעולית שהפכה לסימן ההיכר של הארגון.
מבחינה גיאוגרפית, אירופה מסתמנת ככוכבת של הרבעון עם הכנסות שיא של 192 מיליון דולר, זינוק של מעל שישה אחוזים. גם בצפון אמריקה, השוק הביתי והמרכזי של החברה, נרשמה צמיחה יציבה.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה