השוק

חילן רוכשת את חשבשבת בעסקה של 210 מיליון שקל

חשבשבת היא אחת תוכנות ניהול העסקים הקטנים והבינוניים הגדולה בישראל; החברה מעסיקה 200 עובדים ומגלגלת מחזור של 58 מיליון שקל
ניצן כהן |  2
אסף אברהמי (צילום ינאי יחיאל)
חילן השלימה היום את רכישת חשבשבת בעסקה בהיקף של 210 מיליון שקל. חשבשבת היא אחת החברות המובילות בישראל בתחום התוכנות לניהול עסקים קטנים ובינוניים כשחילן פועלת באותו התחום אך היא פונה לחברות בהיקפים גדולים יותר.
חשבשבת מעסיקה היום 200 עובדים והיה מגלגלת מחזור של 58 מיליון שקל. באופן עקרוני הפעילות של חשבשת בעיקרה בישראל אולם לאחרונה היא מנסה להתחיל בהפצה של התוכנה שלה גם מחוץ לישראל.
חילן נמצאת בבעלות חברת דיסיאל ושורה של משקיעים מוסדיים כמו אלטשולר שחם שמחזיק ב-10.3%, פוליסות הביטוח החיים של מגד שמחזיקות ב-10% וקופות הגמל של הראל שמחזיקות ב-5% ממניות החברה.
מניית חילן עולה היום (ראשון) ב-4% ומשלימה עליות של 21% מתחילת השנה. חילן נסחרת לפי שווי חברה של 4.1 מיליארד שקל כשהמאזן שלה מסתכם ב-1.36 מיליארד שקל וההון העצמי שלה מסתכם ב-543 מיליון שקל (נכון לתום המחצית הראשונה של השנה).
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    מנכל גרוע מאוד
    אורן 10/2021/31
    הגב לתגובה זו
    0 0
    הרס את העובדים
    סגור
  • 1.
    השלב הבא: לרכוש מעצבי UI/UX (ל"ת)
    ברכות 10/2021/31
    הגב לתגובה זו
    1 0
    סגור