משפט

רצח מזעזע בלוד: נער בן 14 נורה למוות

שלושה פצועים פונו מהזירה הקשה בלוד, למרות ניסיונות ההחייאה נקבע מותו של הנער. חוקרי המשטרה מבררים את נסיבות אירוע הירי שלדברים התבצע על על רקע סכסוך בין חמולות
דוד לוי | 
אמבולנס (צילום פלאש 90/ חיים גולדברג)
לפני זמן קצר התרחש אירוע ירי במתחם בתוך שכונת פרדס שניר בלוד בו נפגעו שלושה תושבי המקום. על פי גורמי רפואה, שלושה פצועים פונו מהמקום, בהם תושב המקום כבן 14 שנפצע באורח אנוש מהירי ובתום ניסיונות החייאה נאלצו לקבוע את מותו.
חוקרי המשטרה מתחנת לוד שהגיעו לזירה פתחו בחקירת נסיבות אירוע ירי. על פי המשטרה הרקע לרצח הוא "סכסוך אלים ומתועב בין חמולות ברחוב הערבי תוך זילות בחיי אדם".
במשטרה אף מיהרו להכחיש כי האירוע קשור להריסת מבנה לא חוקי שבוצעה הבוקר בתוך המתחם על פי צו עירייה. השוטרים פתחו בסריקות אחר מבצעי העבירה, לצד איסוף ממצאים בזירה עי חוקרי המז"פ במסגרת חקירה שנפתחה.
בתקופה האחרונה התרחשו לא מעט מקרי רצח, דיווחנו על שני מקרי רצח שהתרחשו ביום אחד. כאשר יום קודם לכן נרצחה אישה במכות פטיש, על ידי אח שלה בקרית אתא. כמו כן, דיווחנו על  מעצר דרמטי של חשוד ברצח, כאשר הוא ניסה להימלט מהארץ.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה