משפט
תושב אשקלון חשוד בקיזוז ובהפצת חשבוניות פיקטיביות והתחמקות ממס של כמיליון שקלים
דניאל איסייב הבעלים של חברת "באר חיים בע"מ", הובא בפני ביהמ"ש השלום באשקלון בגין חשד שכל העסקאות והתשומות של החברה הינן פיקטיביות, תיק החברה נסגר במע"מ אשדוד והוא שוחרר למעצר בתנאים מגבילים
דניאל איסייב, הובא אתמול (שלישי) בפני בית משפט השלום באשקלון בחשד לקיזוז והפצת חשבוניות פיקטיביות באמצעות חברה בבעלותו, תוך התחמקות מתשלום מס של למעלה ממיליון שקל. השופט עידו כפכפי נעתר לבקשת יחידת מע"מ אשדוד ושחרר את החשוד בתנאים מגבילים.
איסייב, תושב אשקלון, הוא הבעלים של חברת "באר חיים בע"מ" שעל פי החשד כל מהותה היא קיזוז והפצה של חשבוניות כוזבות, וכל העסקאות והתשומות שלה הינן פיקטיביות. על פי בקשת המעצר, מחזור החברה קפץ בשנת 2020 ל-7 מיליון שקל כאשר בשנת 2019 עמד על 286,199 שקל בלבד.
במהלך חקירתו, החשוד לא ידע להשיב על עסקאות החברה, ולא הכיר את לקוחותיה, ואת פרטי העסקאות שנעשו לכאורה. כך לדוגמא נטען על ידי החשוד כי החברה ביצעה עבודות איטום בפרויקטים שונים אולם בחשבוניות שהוצאו על ידה נכתב שבוצעו עבודות בלדרות והובלות. כמו כן, נמצאו חשבוניות שהופקו על ידי ספקים של החברה, הנמנים על מגוון רחב של ענפי המשק, כגון אספקת חומרי בניין, ביצוע עבודות בניין, מוצרי תינוקות, מוסכים, שירותי ביוב ועוד.
בעקבות החשדות שעלו תיק החברה נסגר במע"מ אשדוד. השופט כפכפי שחרר את החשוד בתנאים מגבילים ביניהם הפקדת מזומן בסך 20,000 ₪, ערבות עצמית בסך 100,000 ₪, ערבות צד ג' בסך 50,000 ש"ח וצו עיכוב יציאה מהארץ ל-180 יום.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


