משפט
הסופרמרקט ישלם ביוקר: לקוחה החליקה ופוצתה בסכום עתק
תושבת המרכז שהחליקה על שלולית מים בכניסה למקום, תבעה את הסופרמרקט ואת חברת הביטוח שלה וזכתה בפיצוי של 750 אלף שקל
תושבת המרכז, פוצתה בסכום של כ-750,000 שקל בשל נפילה בסופרמרקט באזור המרכז, שגרמה לה לנזקים בגוף. האירוע קרה לפני כשלוש שנים, ביום חורפי, כאשר הלקוחה בת 50, רופאה ותיקה נכנסה כדי לערוך קניות. לטענתה בכניסה שלולית מים גדולה חיכתה לה בפתח הסופרמרקט, עליה החליקה ונחבלה ברגל ימין.
א’ הובהלה לבית חולים, שם עברה סדרה של צילומי רנטגן וצילום CT ברגל הפגועה שמצא שבר. בבית החולים החליטו על ביצוע ניתוח לקיבוע השבר בחזרה למקומו והשמת רגלה הימנית בגבס. בשל ביצוע הניתוח, נעדרה לתקופה של כשלושה חודשים מעבודתה.
עורך דינה אלי מאור מבני ברק, הגיש תביעה מנומקת לבית המשפט השלום בהרצליה, נגד הסופרמרקט בו נחבלה ונגד חברת הביטוח של הסופרמרקט, מנורה-מבטחים חברה לביטוח בע”מ. לטענתם, הסופרמרקט לא דאג להציב בכניסה לסופר שטיח לניגוב רגליים, וכן לא דאג למניעת היווצרות של שלוליות בכניסה.
עוד ב-
הסופרמרקט הנתבע באמצעות חברת הביטוח טען בבית: "מדובר בסיכון שאינו בר מניעה ושהנפגעת בעצם נחפזה ומיהרה בכניסה לסופרמרקט, מה שגרם לנפילתה ולא תנאי המקום ו/או שלולית מים, ולחילופין נטען על ידי הסופרמרקט שהתאונה אירעה בשל אשמה התורם של א’ בהתנהגותה במהלך הכניסה הנחפזת לסופרמרקט, המגיעה לכדי 100% אחריות בתאונה, שלשיטתם לא מקנה לה כל פיצוי כספי בגין נזקי הגוף שנגרמו לה"
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



