בארץ
סערה בעקבות נאום נתניהו: "משפחות החטופים מודאגות"
בנימין נתניהו בחידון התנ"ך העולמי: "במלחמה יש יעד עליון, והיעד העליון הזה הוא הניצחון על אויבינו". אמו של החטוף תקפה: "אני מבינה שלנתניהו יש יעדים יותר חשובים מלהשיב את הבן החולה שלי"
ראש הממשלה, בנימין נתניהו נאם היום (חמישי) בחידון התנ"ך העולמי לנוער ביום העצמאות ואמר: "יש לנו הרבה מטרות במלחמה. אנחנו רוצים להחזיר את כל חטופינו... אנחנו רוצים להביא את החיים וגם את החללים. זה יעד חשוב מאוד. במלחמה יש יעד עליון, והיעד העליון הזה הוא הניצחון על אויבינו".
בתגובה לדבריו, הגיבה עינב צנגאוקר, אמו של החטוף מתן צנגאוקר לדבריו ברשת X: "אני מבינה שלנתניהו יש יעדים יותר חשובים מלהשיב את הבן החולה שלי, שכבר שנה וחצי כבול בשרשראות ושותה מים מהאסלה במנהרות הנאצים בעזה".
המשיכה צנגאוקר ותקפה: "מכיוון שכך, ברור לי שבשביל להחזיר את הבן שלי – היעד שלי מרגע זה הוא העפת נתניהו מהשלטון".
עוד ב-
גם מטה המשפחות להחזרת החטופים והנעדרים התייחסו לנאומו של ראש הממשלה: "ראש הממשלה, השבת החטופים והחטופות הוא לא ״פחות״ חשוב, הוא היעד העליון שצריך להנחות את ממשלת ישראל". עוד הוסיפו: "משפחות החטופים מודאגות: נתניהו מתיישר עם סמוטריץ׳, זאת בניגוד לרוב המכריע בציבור בישראל שרוצה בהשבת כלל החטופים לפני הכל. גם היום נזכור ונזכיר - אין עצמאות שלמה למדינת ישראל ולעם ישראל בלי השבת אחינו ואחיותינו".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.כל הזבל שפיזרו עד עכשיו היה כשהם לא מודאגים? (ל"ת)חושש לבאות 05/2025/02הגב לתגובה זו0 0סגור
-
1.היעד של כולנו להעיף אותו מהשלטון (ל"ת)חיים 05/2025/01הגב לתגובה זו0 1סגור



