בארץ

בן 15 נפל אל מותו: חשד לשימוש בסמים פסיכדליים

טרגדיה התרחשה במהלך השבת בעיר הרצליה, לאחר שנער כבן 15 נפל אל מותו מקומה עשירית; החדש שהוא וחבריו השתמשו בחומרים פסיכדליים
מערכת ice | 
אמבולנס (צילום shutterstock)
נער כבן 15 נהרג הבוקר (שבת) לאחר שנפל מקומה עשירית של בניין מגורים בהרצליה ונחת על דוכן לוטו סמוך. לפי החשד הראשוני, הנער ערך מסיבה בביתו בעת שהוריו שהו בחו"ל, ובמהלכה השתמשו הוא וחבריו בחומרים פסיכדליים. המשטרה פתחה בחקירה, וחבריו של הנער נחקרו בשעות האחרונות.
הממצאים בזירת האירוע חיזקו את החשד לשימוש בחומרים מסוכנים. צוותי מד"א שהוזעקו למקום נאלצו לקבוע את מותו של הנער במקום. מפקד מרחב ירקון, תת-ניצב צחי שרעבי, הגיע לזירה וביצע הערכת מצב יחד עם גורמי המקצוע. המשטרה בודקת את נסיבות האירוע בשיתוף פעולה עם עיריית הרצליה ואגף הרווחה העירוני.
ראש העיר יריב פישר הוסיף: "מרגע היוודע האירוע הטראגי, העירייה, באמצעות האגף לשירותים חברתיים, יחד עם צוותי מינהל החינוך, משרד החינוך והשירות הפסיכולוגי, עוטפים מלווים את בני המשפחה ואת הילדים שנכחו באסון. בהמשך בכוונתנו לייצר מערך תמיכה כולל לתלמידי התיכון בעיר". כמו כן, פועלת העירייה לגבש מערך תמיכה נפשי כולל לתלמידי התיכון בעיר.
פרטים נוספים לגבי נסיבות המקרה ומועד הלוויה טרם פורסמו בשלב זה. בעיריית הרצליה מדגישים כי ימשיכו לעדכן ולספק את כל התמיכה הדרושה לתלמידים ולמשפחותיהם בעקבות המקרה הקשה.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה