בארץ

אבל כבד בתקשורת הישראלית: איש העסקים הלך לעולמו בגיל 61

אריאל קוניק, המו"ל של רשת "קו העיתונות" נפטר בגיל 61. לקוניק קריירה מפוארת בתחום התקשורת הישראלית, כאשר הקים תחנת רדיו ועוד
מערכת ice | 
אבל (צילום shutterstock)
הבוקר (שני), איש העסקים והתקשורת איראל קוניק נמצא ללא רוח חיים במשרדו בבני ברק. קוניק בן ה-61 במותו, מקים תחנת הרדיו "קול ברמה", והמנכ"ל הראשון שלה. כמו כן, קוניק שימש עד מותו כמו"ל של רשת המקומונים החינמית "קו העיתונות".
קוניק החל את דרכו בשנות ה-90, עם רכישת המקומון "השבוע בפתח תקווה", והוא מוכר בתור איש עסקים ממולח, שעיסוקיו לא היו רק בתקשורת, אלא גם בעולמות האקסטרים והספורט.
מקו עיתונות נמסר ל"כיכר השבת": "בתדהמה, בשבר ובצער גדול אנו מודיעים על פטירתו של מו"ל "קו עיתונות" סא"ל מר אריאל קוניק ז"ל, מייסד ויו"ר הרשת מיום היווסדה, מחלוצי העיתונות במגזר החרדי שרבים מטובי העיתונאים ואנשי התקשורת החרדיים חבים לו את מקצועיותם ב-35 שנות קיומה של הרשת.
"אנחנו שולחים את תנחומינו להוריו היקרים הר"ר אהרון ובתיה שיחי׳, לרעייתו טלי תחי׳ לאחיו ואחיותיו ולילדיו היקרים. שלא תדעו עוד צער, המקום ינחם אתכם בתוך שאר אבלי ציון וירושלים ולא תוסיפו לדאבה עוד. נמשיך את מורשתו הברוכה והמפוארת. יהי זכרו ברוך".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה