בארץ
כוכבת האונליפאנס הישראלית מסתבכת שוב: נחשף המעצר הדרמטי
אדווה לביא, כוכבת אונליפאנס המוכרת כמיה ונטורה אשר עומדת בפני 11 שנות מאסר בלוס אנג'לס מסתבכת שוב - זה המעצר הדרמטי
אדווה לביא, דמות מוכרת בעולם האונליפאנס (מיה ונטורה) שמתגוררת בלוס אנג'לס, מוצאת את עצמה בימים אלו בלב מאבק משפטי מורכב שמשלב בין אישומים פליליים חמורים לבין הרצון לשמר את חייה המקצועיים כדוגמנית.
לביא, שעומדת בפני האשמות על מעורבות ברצף של מעשי מרמה ועוקץ שכוונו נגד אוכלוסייה מבוגרת ואמידה בקליפורניה, מתמודדת עם מכשול נוסף בדרך - נודע כי ארוסה, המיליארדר והמועמד לשעבר לתפקיד מושל קליפורניה, סטיבן קולבק, נעצר ושוחרר ביום שלישי האחרון.
לפי הרשויות בלוס אנג'לס, המיליארדר המפורסם נעצר לפני כיומיים לאחר שהוצא נגדו צו מעצר. קולבק הסגיר את עצמו בתחנת השריף של מחוז לוס אנג'לס. הסיבה שקולבק נאלץ להסגיר את עצמו מלכתחילה קשורה לפרשתה של אדווה לביא. המעצר התבצע על רקע חשד למעשה פלילי של הפחדה של עד או קורבן או חשד להדחה. קולבק שוחרר לאחר ששילם 300 אלף דולר (כ-872 אלף שקל) ערבות.
עוד ב-
קולבק, מיליארדר בן 65, מלווה את לביא לאורך כל הדרך ותומך בה אל מול הטענות הקשות שמוטחות בה בבית המשפט. המעורבות שלו בפרשה מוסיפה נופך של עניין ציבורי למקרה, במיוחד לאור העובדה שמדובר באדם בעל אמצעים משמעותיים שבוחר לעמוד לצד אישה המואשמת בניצול כספי של קשישים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



