בארץ

איתמר בן גביר קירב את גיא מרוז לדת: "אמן"

אחרי שקבע מוקדם יותר השבוע מזוזה בביתו, הפאנליסט המזוהה עם השמאל, ממשיך במסע ההתקרבות שלו לדת, והגיע לסיור בחברון תוך שהוא מתועד מניח תפילין לצד השר לביטחון לאומי | כל הפרטים

גיא מרוז (צילום מסך ערוץ 14)
שבוע סוער במיוחד עובר על איש התקשורת ופאנליסט "הפטריוטים" גיא מרוז. הבוקר (שישי) הגיע מרוז לביקור מפתיע ביישוב חברון, שם תועד בבית הכנסת כשהוא מניח תפילין לצידו של לא אחר מאשר השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר.
בתיעוד מהאירוע נראה מרוז – המזוהה באופן מובהק כאיש שמאל ואף הצהיר לאחרונה על כוונתו להצביע למפלגת רע"מ – כשהוא לבוש בחולצה ורודה וחובש כיפה. השר בן גביר, שותפו לקיום המצווה, התקשה להסתיר את התלהבותו מהאורח הלא שגרתי בעיר.
הגעתו של מרוז לחברון והנחת התפילין מצטרפות לצעד סמלי נוסף שעשה מרוז מוקדם יותר השבוע, כאשר קבע מזוזה בפתח ביתו לראשונה בחייו.
התמונות המפויסות מחברון מגיעות בניגוד גמור לדרמה שהתחוללה רק יומיים קודם לכן על מסך הטלוויזיה. במהלך שידור "הפטריוטים" בערוץ 14, התגלע עימות חריף בין מרוז למגיש איתמר פליישמן, לאחר שהאחרון כינה אותו "אידיוט שימושי" בעקבות תמיכתו הפומבית ברע"מ.
מרוז לא עבר על הדברים לסדר היום ודרש מפליישמן התנצלות מיידית בשידור. לאחר שפליישמן סירב לחזור בו, מרוז בחר לעשות מעשה, ארז את חפציו ונטש את האולפן.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה