בארץ

אבל בעולם הרפואה: רופא השיניים המוכר הלך לעולמו

ד"ר איסר בוגייסקי, שפעל במשך שנים רבות בתל אביב, נפטר ויובא היום למנוחות. שמו עלה בעבר לכותרות גם במדורי הכלכלה בעקבות תביעת ענק שהגיש נגד גופים פיננסיים מובילים
אילוסטרציה AI (צילום AI)
אבל בעולם הרפואה עם היוודע דבר פטירתו של רופא השיניים הוותיק ד"ר איסר בוגייסקי, שפעל במשך שנים בתחום רפואת השיניים בתל אביב. הלווייתו תתקיים היום, יום ראשון, בבית העלמין קריית שאול בתל אביב.
שמו של ד"ר בוגייסקי הגיע לפני יותר משני עשורים גם למדורי הכלכלה, בעקבות פרשה פיננסית רחבת היקף שבמסגרתה ניהל הליכים משפטיים נגד בית ההשקעות אקסלנס ונגד השלוחה השווייצרית של בנק הפועלים.
בפברואר 2004 דווח ב-ynet כי בוגייסקי הגיש לבית המשפט המחוזי בתל אביב תביעה שבה טען כי הוטעה בנוגע לרמת הסיכון של השקעה שביצע. לפי הפרסום מאותה תקופה, הוא השקיע בעסקה סכום כולל של 12.5 מיליון דולר, מתוכם 2.5 מיליון דולר מכספו ועוד 10 מיליון דולר באמצעות הלוואה מבנק הפועלים. לטענתו אז, העסקה הוצגה בפניו כהשקעה קצרת טווח ונטולת סיכון, בעוד שבהמשך התברר לטענתו כי היא כרוכה בסיכונים משמעותיים. מנגד, אקסלנס מסרה באותה עת כי מדובר בתביעה חסרת שחר.
הפרשה זכתה באותם ימים לסיקור נרחב גם בכלי תקשורת כלכליים. בפרסום מאוחר יותר בגלובס תואר בוגייסקי כרופא שיניים וכמשקיע סולידי שנקלע לעסקה פיננסית מורכבת, כאשר הוא עצמו הודה כי לא היה בקיא בתחום שוק ההון.
כעת, שנים רבות לאחר אותה פרשה שהביאה את שמו גם אל מחוץ לעולם רפואת השיניים, התקבלה הבשורה על פטירתו.
הלווייתו של ד"ר איסר בוגייסקי תיערך היום, יום ראשון, בבית העלמין קריית שאול בתל אביב.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה