בארץ
בן גביר הכריז על מלחמה בפשיעה במגזר הערבי
השר בן גביר מכריז על תכנית: "מסלול בטוח" למלחמה בפשיעה במגזר הערבי, אותה הוא מתכוון להוביל. השר הבהיר כי במסגרת פגישותיו עם ראשי הציבור הערבי הוא לא ישתף פעולה עם מנהיגים תומכי טרור
השר לביטחון לאומי קיים דיון בלשכתו בנושא הפשיעה בחברה הערבית, נוכח מקרי הרצח האחרונים. בדיון השתתפו בכירים כראש אח"מ במשטרה, נציגי פרקליטות המדינה, מל"ל, שב"כ, רשות המסים ומשרד המשפטים. בן גביר הכריז כי מעתה "יוביל את מבצע 'מסלול בטוח'".
על פי דבריו של השר במהלך הישיבה, הוא החליט "להוביל בעצמו את את תכנית 'מסלול בטוח', למלחמה בפשיעה במגזר הערבי ולא כפי שהיה בקדנציה הקודמת". עוד עדכן השר כי ינסה לקיים בעצמו שיח שוטף מול מנהיגים מהחברה הערבית, ולבחון יחד דרכי פעולה למלחמה בפשע והחזרת המשילות.
עם זאת, הבהיר בן גביר כי: "השיח מתוכנן להיות מול מנהיגים רבים מהחברה הערבית, עם זאת, מובן מאליו כי השר אינו מתכוון כלל לקיים שיחות עם מנהיגים תומכי טרור וכאלו המצהירים על כך שהם לא מכירים במדינת ישראל יהודית ודמוקרטית".
עוד ב-
השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר התייחס גם להודעת מח"ש כי תפתח בבדיקה ואמר מוקדם יותר כי מעניק נותן גיבוי מוחלט לקצין: "אני נותן גיבוי מוחלט לקצין שהרחיק אמש מתפרעים אנרכיסיטים באמצעות רימון הלם. המדיניות שלי היא לתת גיבוי מלא לשוטרים שבניגוד לאנשי מח"ש לא יושבים בחדר ממוזג אלא נאלצים להתמודד עם האנרכיסטים ואם מח"ש פועלת משיקולים פוליטיים הגיע הזמן לחשב מסלול מחדש".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



