בארץ

שופטי בג"ץ אישרו לאביעד משה להגיש חוות דעת פסיכאטרית

בית המשפט העליון אישר לאביעד משה לספק חוות דעת פסיכיאטרית, שירה איסקוב אמרה בתגובה: "צריך להשאיר את העונש כמו שהוא"
שירה איסקוב אביעד משה (צילום רשתות)
בדיון שהתקיים היום (שני) בבית המשפט העליון, השופטים אישרו לאביעד משה להגיש חוות דעת פסיכיאטרית מטעם ההגנה. כזכור, משה ניסה לרצוח את מי שהייתה אשתו באותה תקופה, שירה איסקוב, בעת ששהו בביתם במצפה רמון.
ילדם המשותף ליאון היה עד לכל המתרחש. על כך איסקוב מספרת בציטוט שהוא מ-N12: "אנחנו צריכים לחיות יום-יום לצד הפוסט טראומה, צריך להשאיר את העונש כמו שהוא".
איסקוב תיארה לשופטי העליון, יוסף אלרון, אלכס שטיין וגילה כנפי-שטייניץ את ההשלכות של המקרה שהתרחש בערב ראש השנה בשנת 2020: "על פניו נראה שחזרנו לחיים, ואנחנו עובדים ועומדים על הרגליים. אבל הילד מדבר עם גמגומים. הוא בטיפול רגשי ולפני השינה הוא מדבר על הדם שראה ועל זה שאבא הרביץ לאימא. הוא מספר שאימא נעלמה לו מהחיים - וזה קורע". 
בית הדין המחוזי בבאר שבע הטיל על משה 23 שנות מאסר עקב ניסיון רצח, גרימת חבלה בנסיבות מחמירות והתעללות בבן הקטין המשותף. נוסף לכך, נגזר על משה פיצוי כספי על סך 258,000 שקל.
תגובות לכתבה(3):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    שחרור מהכלא לא ולא
    אזרחית 05/2023/28
    הגב לתגובה זו
    1 0
    שירקב בכלא חלאת המין האנושי.
    סגור
  • 2.
    התמונה למעלה נראית לקוחה מתוך הסרט "היפה והחיה"... (ל"ת)
    אורי 05/2023/25
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 1.
    אישה אלימה ומוטרפת
    דנה 05/2023/24
    הגב לתגובה זו
    1 6
    עם כל האמפטיה למה שהיא עברה- האישה הזאת תקפה אותו פיזית. איימה עליו שלא יראה את הבן שלו לעולם וגבר אחר יגדל אותו, התעללה בו נפשית והגישה עליו תלונת שווא זדונית במשטרה. עדיף שהיא תעלם מהבמה הציבורית. היא בהחלט איננה קרבן נקי כפיים בטרגדיה הזאת.
    סגור