תקשורת ומדיה

מגיש ערוץ 14 מאיים: "מפיץ דיבה, אמצא אותך ואתבע אותך"

אראל סג"ל אמר בשידור כי הדבר היחיד שהוא יכול לעשות הוא "לקרוא לחיילים לסרב פקודה", אם כי בהמשך טען כי לא התכוון לכך באמת, בטענה שהצבא "יותר מדי חשוב" עבורו. עמוד ברשת X העלה את דבריו החתוכים וטען כי הוא מעודד להמרדה, אלא שהעיתונאי לא נשאר חייב ואיים בתביעה
מערכת ice | 
ערוץ 14 (צילום shutterstock, מסך ערוץ 14)
במהלך דיון שנערך בערוץ 14 בנוגע לסימנים שהובילו למתקפת ה-7 באוקטובר לרגל ציון חצי שנה לפריצתה, אראל סג"ל אמר: "כרגע ממשלת ישראל יותר חלשה מהצבא שלה, מהגנרלים שלה. הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה לקרוא לחיילים הסדירים – חברים, סרבו פקודה למפקדים", אם כי אחר כך טען כי הוא לא יעשה זאת לעולם. אמירה זו הצליחה לעורר סערה ברחבי הרשתות החברתיות, ומשתמש X בשם "תרעלה 14 נגד ישראל" העלה את הקטע (החתוך) והאשים את סג"ל בהמרדה, אך העיתונאי לא נשאר חייב.
בפוסט נכתב: "מטורף! עכשיו אצל ריקלין בערוץ 14 קריאה להמרדה! איפה השב"כ? איפה המשטרה? איפה הרשות השנייה?". אלא שבקטע המקורי סג"ל אמר בהמשך: "יש לנו כמה ברירות: אנחנו יכולים להמריד, כי זה יכול לעבוד מול הצבא, אני לא אעשה זאת. הצבא יותר מדי חשוב לי. נעשה דבר כזה? חס וחלילה".
   
בעקבות כך, הכתב לא נשאר חייב ובחר להשיב לאותו המשתמש. " אתה מפיץ עלי דיבה
ואתה חתכת את הקטע המלא", הבהיר. "אמצא אותך ואתבע אותך". כרגע עדיין לא ברור האם הוגשה תביעה כלשהיא נגד בעל העמוד "תרעלה 14 נגד ישראל", אך אין ספק כי הפוסט בהחלט הצליח לעורר את זעמו של סג"ל.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה