תקשורת ומדיה
"איילה חסון משלמת מחיר גדול לגוף השמאלני שמעסיק אותה"
התסריטאי מני אסייג הביע את עמדתו ביחס לאיילה חסון, מגישה בכירה בכאן 11 וטען "כי המחיר שהיא נאלצת לשלם לגוף השמאלני שמעסיק אותה הוא גדול ומוגזם". דבריו הובאו ברקע הביקורת על התחקיר שנערך בערוץ על השר איתמר בן גביר
התסריטאי מני אסייג, המוכר כאחיו של הקומיקאי שלום אסייג וכיוצר של סדרת הטלוויזיה המצליחה "שנות ה-80", מרבה להביע את עמדותיו ביחס לנושאים שזוכים לשיח ציבורי ותקשורתי רחב היקף.
בציוץ שפרסם בחשבון ה-X שלו, התייחס אסייג לעבודתה העיתונאית של מגישת הטלוויזיה איילה חסון. כידוע, איילה חסון משמשת כמגישת התוכניות "שבע" ו"חדשות השבת" בכאן 11.
בציוץ שפרסם, כתב מני אסייג: "שקלתי אם לכתוב את הציוץ הזה והחלטתי שכן, כי הוא חשוב: אני ממש אוהב את איילה חסון המעולה, וגם הדברים הבאים שאני כותב לא יערערו על זה. אבל, וזה אבל ענק, המחיר שהיא נאלצת לשלם (ולצערי לא מגלה התנגדות) לגוף השמאלני המתוקצב שמעסיק אותה, הוא גדול ומוגזם".
שקלתי אם לכתוב את הציוץ הזה והחלטתי שכן, כי הוא חשוב:
— מני אסייג menny assyag (@mennyassyag) March 21, 2026
אני ממש אוהב את איילה חסון המעולה, וגם הדברים הבאים שאני כותב לא יערערו על זה.
אבל, וזה אבל ענק, המחיר והמתת שהיא נאלצת לשלם (ולצערי לא מגלה התנגדות) לגוף השמאלני המתוקצב שמעסיק אותה הוא גדול ומוגזם.
הערב למשל, היא מקיימת עם…
עוד ב-
בדבריו, התייחס אסייג לשיח שקיימה חסון עם העיתונאי עמרי אסנהיים, המגיש את תוכנית הטלוויזיה "יהיה טוב". "הערב למשל, היא מקיימת עם עמרי אסנהיים (שגדל על ברכי אילנה דיין) ראיון מקדם לתכנית 'תחקיר'/פרופיל, שכל כולה הכפשה והשמצה כנגד השר לבטחון לאומי (המצוין) איתמר בן גביר, והכל על חשבוננו ובעל כורחנו משלמי המיסים. איילה, כאישה אמיצה, אמיתית ודעתנית היית צריכה ואפילו חייבת לסרב לזה. למרות הכל יהיה טוב. בע״ה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(4):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
4.די נמאסת יה בכייןמוריס 03/2026/22הגב לתגובה זו0 0מכוער ומאוססגור
-
3.לא שווה תגובה (ל"ת)קובי 03/2026/22הגב לתגובה זו0 0סגור
-
2.ממשאכילס 03/2026/22הגב לתגובה זו0 0השר לביטחון לאומי כושל אך בעיני האיפכא מסתברא הוא מצויין חחח....סגור
-
1.שתעזוב !! ותשחרר אותנו …משה 03/2026/22הגב לתגובה זו2 1מתאימה לערוץ 14 … ולצוות המושחת של ביביסגור



