תקשורת ומדיה

ינון מגל נגד רונן ברגמן: "זה פשוט שקר, אנשים ממציאים המצאות"

ינון מגל תקף את רונן ברגמן, בטענה כי העיתונאי כביכול אחראי על הדיווח שרה"מ נתניהו מאוכזב מהתנהלות המוסד: "זה פשוט שקר, זה פשוט לא נכון. אנחנו במלחמה! מה עובר עליכם?"
מערכת ice | 
ברגמן ומגל (צילום מרים אלסטר/פלאש 90, מסך ערוץ 14)
ינון מגל, מגיש תוכנית הטלוויזיה "הפטריוטים" בערוץ 14, מתח ביקורת על העיתונאי רונן ברגמן, שלטענתו דיווח כי הממשלה מאוכזבת מהתנהלות המוסד בצל המלחמה עם איראן. 
נזכיר, בימים האחרונים פורסמו דיווחים כי כביכול ראש הממשלה בנימין נתניהו הביע תסכול מכך שההבטחות של המוסד על כך שהמלחמה באיראן תצית מחאות נרחבות לא התמששו. עוד דווח, כי נתניהו התייחס בדיונים ביטחוניים כי קיים חשש שהנשיא האמריקני עשוי להחליט לסיים את המלחמה לפני שפעולות המוסד יניבו תוצאות. 
ינון מגל התייחס לדיווח המדובר, שטען כי עליו אחראי העיתונאי הוותיק רונן ברגמן, וטען כי אין בו מן האמת. "קישקוש מקושקש. אני אומר לכם שיצאה עוד הודעה של רונן ברגמן ב'ניו יורק טיימס' שכביכול יש ביקורת מלשכת ראש הממשלה על המוסד. לא דובים ולא יער. זה פשוט שקר, זה פשוט לא נכון.
אני אומר את זה לאחר בדיקה עם האנשים. אגב לא מלשכת הרמטכ"ל ולא מלשכת הביטחון ולא מלשכת ראש הממשלה מעבירים ביקורת על המוסד. אנחנו במלחמה! מה עובר עליכם?! ברגמן דיבר עם ביבי?! אנשים ממציאים המצאות. אלו שקרים". 
 
בהמשך דבריו, התייחס מגל לציוץ שפרסם לאחרונה רה"מ לשעבר נפתלי בנט כתגובה לדיווח המדובר. בציוץ שפרסם בנט, נכתב כך: "אני דוחה את התדרוכים האנונימיים והפחדניים נגד ראש המוסד ומעניק לו גיבוי מלא. דדי ברנע הוא מראשי המוסד הטובים שקמו למדינת ישראל. כראש הממשלה עבדתי מולו וראיתי מפקד מסור, מקצוען, יוזם וציוני. עם ישראל חב לו תודה עמוקה על פועלו".
 
ינון מגל עקץ את ראש הממשלה לשעבר בשידור חי ואמר: "הוא מעניק לו גיבוי, בנט מעניק לו גיבוי! אגב, זה לא מינוי שלך זה מינוי של נתניהו. הוא באמת ראש מוסד מצוין".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה