תקשורת ומדיה
זוגתו של יוני נתניהו ז"ל נחשפת: בנה אנס תלמידה, ערוץ 12 שידרו
ברוריה שקד-אוקון התראיינה לאולפן שישי וגיא פלג, ושיתפה על בקשת משפחת נתניהו לאחר מותו של יוני ז"ל. גולשים ברשת זועמים בעקבות הייחוס המשפחתי של ברוריה
ברוריה שקד-אוקון, התראיינה על ידי גיא פלג לתכנית אולפן שישי שמשודרת בערוץ 12, על יחסיה הנאהבים עם גיבור ישראל יוני נתניהו ז"ל. במסגרת הריאיון, שיתפה שקד-אוקון כי באמצע השבעה של יוני, משפחתו ביקשה ממנה להתפנות מדירתו, ואף גירשה אותה מהשבעה בטענת חוסר מקום.
גולשים ברשת שנחשפו לדמותה של שקד-אוקון, נזעמו משגילו כי בנה הוא יותם אוקון, מורה מתל אביב כבן 40 שהורשע באונס תלמידה בת 12 ובביצוע מעשים מגונים בקטינות נוספות. על אוקון נגזרו שבע שנות מאסר.
פלג, שראיין את שקד-אוקון, נאלץ להגן על דמותה גם בתכניתו ברדיו 103FM. אתמול (ראשון), מאזינה שעלתה לשידור לשוחח עם פלג, הטיחה בו את היותה אימו של יותם, ושאלה מדוע זה הושמט מהכתבה.
עוד ב-
פלג השיב: "אני חשבתי שאין מקום לכרוך בין אמא שלו לבין גבר לבין 40. אמא שלו לא אשמה במעשים שלו, אין טענה שהיא אשמה במעשים שלו. אני לא חושב שבכל שיחה עם ברוריה צריכים לשאול אותה על בנה. הסיפור היה עם יחסיה של ברוריה עם יוני נתניהו ז"ל".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



