תקשורת ומדיה

עוד מינוי נשי בגל"צ: אילאיל שחר תהיה מנהלת האקטואליה

מחליפתו הזמנית של אבי ברזילי זכתה למינוי קבוע ותמשיך במקביל ככתבת ופרשנית מדינית. לאחרונה מינה שמעון אלקבץ את איילת טריאסט וגל גבאי לתפקידים בכירים
אלכסנדר כץ |  2
אילאיל שחר (יח"צ) (צילום יח"צ)
3 חודשים לאחר עזיבתו של אבי ברזילי, הפונקציה שלו בגל"צ זוכה למינוי של קבע: מפקד התחנה שמעון אלקבץ החליט למנות את אילאיל שחר לראש מחלקת האקטואליה בתחנה, לאחר שהייתה ממלאת מקום בפרק הזמן הזה.
שחר הייתה כתבת מדינית וכתבת חינוך בעיתון מעריב, וניהלה את סניף העיתון בירושלים. לפני שעשור הצטרפה לתחנה הצבאית ככתבת המדינית, והיא תמשיך במקביל לתפקידה החדש, לשמש גם כפרשנית המדינית של התחנה.
מינויה של שחר הוא המינוי הבולט השלישי של אלקבץ מאז נכנס לתפקידו בתחילת ספטמבר. הוא מינה את איילת טריאסט למנהלת התכניות, ואת גל גבאי למפקדת קורס הכתבים החדש של גלי צה"ל.
"מינויה של אילאיל שחר לתפקיד ראש מחלקת האקטואליה של התחנה מהווה אבן נוספת בפסיפס האיכותי שאנו בונים", מסר אלקבץ. "אילאיל מביאה עמה לתפקיד איכויות עיתונאיות ואנושיות גבוהות, ואני משוכנע שהיא תוסיף ערך מוסף לעבודת גלי צה"ל".
שחר מסרה בתגובה: "אני מודה לשמעון אלקבץ על האמון וההזדמנות, ומקווה להצעיד את מחלקת האקטואליה קדימה. מחלקת החדשות של גלי צה״ל  היא אחד הנכסים החשובים של הדמוקרטיה הישראלית. אני גאה להוביל צוות  מקצועי ומוכשר של כתבים, עורכים ומגישים, חיילים ואזרחים, לקראת שורה ארוכה  של אתגרים עיתונאיים העומדים בפנינו, תוך שמירה והקפדה על איכות גבוהה של המוצר העיתונאי ועל כללי האתיקה".
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    שום סקופים כמו גל גבאי תמוה ומוזר (ל"ת)
    מביך מאוד 12/2017/26
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 1.
    ככתבת התרשמתי שהיא די חיוורת ובעיקר מדלקמת הודעות לשכה
    נצי נצ 12/2017/25
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מקווה שבתור מנהלת תצליח להפתיע ולנצנץ
    סגור