תקשורת ומדיה
למה עמית סגל חסם את יאיר נתניהו בטוויטר?
העיתונאי החליט שנמאס לו מהביקורת שמגיעה מצד בנו של ראש הממשלה והחליט לחסום אותו בטוויטר, בראשי התייחסה לנושא החרמות: "הבנתי שעסקנו בהגיון של מהנדסי תודעה"
הכתב המוערך של חדשות 12 עמית סגל ובנו של ראש הממשלה יאיר נתניהו מתנגחים לא פעם ברשתות החברתיות, במיוחד בזירת הטוויטר, אבל ככל הנראה הטנגו הזה מגיע לסיומו כאשר סגל החליט לא לאפשר יותר לנתניהו הבן להגיב לו יותר.
סגל חסם את דבריו של יאיר נתניהו שכתב לו: "ביום שאשמע ממך ביקורת עם השם המפורש בנט בערוץ התעמולה 12 בשידור, אדע שהמשיח קרוב". בתגובה העיתונאי חסם אותו ובנו של רוה"מ כתב: "מחלקת הדוברות של בנט לא אוהבת ביקורת".
מחלקת הדוברות של בנט לא אוהבת ביקורת... pic.twitter.com/Djs9lAxeZo
— Yair Netanyahu 🇮🇱 (@YairNetanyahu) May 7, 2021
כנרת בראשי התייחסה באופן כללי לנושא החרמות: "אז עכשיו הטרנד הוא שחרמות זה פסול? או שהטרד הוא שאנשי מרצ עשו צבא ואסור להחרים אותם. רגע שניה תעשו לי סדר, הליכודניקים לא עשו צבא, הם ברי חרם ולא ראויים. אוקיי הבנתי שעסקנו בהגיון של מהנדסי תודעה".
נתניהו ענה לה: "הרי דודו טופז אמר מזמן מה הם חושבים על הליכודניקים: ״הם שג מקסימום בצבא״. (מעניין שאת העובדה שנתניהו היה קצין בסיירת מטכל, והוא גם אח שכול, פחות מדגישים בשמאל)".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(7):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
7.ביבי הבן והאישה ירדו שלשתם מהפסים ...לא בריאים (ל"ת)שור זועם 05/2021/08הגב לתגובה זו2 2סגור
-
6.ילד ז..ברוך שפטרנו (ל"ת)חיפה 05/2021/07הגב לתגובה זו2 1סגור
-
5.צעד נבון של סגל. כן יירבו (ל"ת)איש 05/2021/07הגב לתגובה זו1 1סגור
-
4.פוסיקט, יש שעה בה אתה לא צופה בערוץ התעמולה 12?טרקס 05/2021/07הגב לתגובה זו22 2די נו.... האובססיה הזו להגיב לכל פיפס בחדשות 12 נראית לא טב. איך הגדיר את זה אולמרט לא מזמן... מחלת נפש?סגור
-
3.אבל מה עם "מהיום עמית סגל הוא חלק ממחנה השמאל"?פינקלשטיין 05/2021/07הגב לתגובה זו16 2בלי זה זה לא זה.סגור
-
2.הללויה. עמית כבר לא עובד בשביל יאירמיקה 05/2021/07הגב לתגובה זו5 2בלתי נסבל היאיר הזה. חושב שכולם יצייתו לו ולמשפחתו.סגור
-
1.יאיר זהו אבא לא רלוונטי, מספיק דיבורים, לך לארוז (ל"ת)יואל 05/2021/07הגב לתגובה זו13 4סגור


