תקשורת ומדיה

דרמת ענק במסעדה של אייל שני: "בושה לחטופים ולקורבנות"

סועדים במסעדת "הסלון" הניפו דגלי ישראל, אלא שלפתע מנהל המסעדה ניגש אליהם, סגר את השולחן וביקש שיפסיקו. לאחר שהמשטרה הוזעקה למקום, הדגל הוחרם והגולשים זעמו: "אתה עם ישראל? תשתלט על המסעדה שלך, אנחנו לא יכולים להניף דגל במסעדה ישראלית". השף הגיב: "כל המסעדות שלנו עומדות גאות ונלחמות"
אייל שני (צילום מסך מאקו)
אירוע שהתרחש אמש (שבת) במסעדה "הסלון" במיאמי הצליח לעורר סערה ברחבי הרשת: לפי נוכחים במקום, הסועדים הניפו דגלי ישראל במסעדה ושרו "עם ישראל חי", אבל מי שפחות אהב את זה הוא מנהל המסעדה, שלטענתם ניגש אליהם, סגר להם את השולחן וביקש שיפסיקו.
בהמשך, סיפרו שהמשטרה הוזעקה למקום על מנת לברר את העניין, וכשהסועדים יצאו החוצה לדבר עם השוטרים, הם החרימו להם את הדגל. הגולש ששיתף את התיעוד, שון לוין, צילם את החגיגות של קבוצת הישראלים רגע לפני שהתבקשו לעזוב את המקום. הקבוצה עמדה על השולחנות במסעדה, כפי שנהוג לעשות במסעדותיו של השף המפורסם, קראו "עם ישראל חי" והניפו את דגל ישראל.
 
@guypines תקרית במסעדה של אייל שני במיאמי: ישראלים שהניפו דגלי ישראל לצלילי״ עם ישראל חי״ - טוענים שסולקו מהמסעדה 😱 #ערבטובבטיקטוק ♬ צליל מקורי - Erevtov

ברקע של הסרטון נשמעו קולות של כלי אוכל נשברים. בהמשך, לוין שיתף תיעוד נוסף שבו נראים שוטרים שהגיעו למקום וטען שאלה החרימו מהסועדים את הדגל, האשים את השף אייל שני. "אייל שני, אתה עם ישראל ועם החטופים או לא? אסור להכניס את דגל ישראל למסעדה" ותייג את שני ואת מסעדת "הסלון". 
 
לאחר מכן לוין צילם שיחה בין השוטרים שהגיעו למקום לבין אחד המנהלים במסעדה, שלטענתו גירש את החוגגים הישראלים. בסרטון המנהל נראה מסביר לשוטרים שהחגיגה של הישראלים יצאה משליטה והם החלו לצרוח, מה שגרם לו לגרש את החוגגים הישראלים ולקרוא למשטרה. במהלך הסרטון לוין הכחיש את הנאמר והאשים את אייל שני: "אייל שני ככה אתה עושה? אסור להניף את דגל ישראל פה?".

לוין המשיך לצלם את הסיטואציה והראה את החוגגים הישראלים ממשיכים להניף את הדגל וכתב: "אייל שני אנטי-ישראלי". לאחר מכן הוסיף וכתב: "תשתלט על המסעדה שלך, אתה בושה לחטופים ולקורבנות". עוד כתב לוין: "הסלון", תודה על כך שהתקשרתם למשטרה, אנחנו לא יכולים להניף דגל ישראל במסעדה ישראלית. אני מבטל את כרטיס האשראי שלי. תמצ** לי את העגבנייה". 

שני נמצא בימים אלה בישראל ולא היה במסעדה המדוברת במהלך התקרית. מטעמו של אייל שני נמסר: "כל המסעדות שלנו בעולם כולו, מאוסטרליה ועד ניו יורק, עומדות ישראליות גאות ונלחמות בתקופה הזאת. מעבר לזה, כל המסעדות גם עושות מאמצים מאוד גדולים לגיוס כספים ותרומות, ובעקבות זאת חשופות לביקורת וחרמות".
תגובות לכתבה(4):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 4.
    פעם היתה פושט רגל תתכונן לשוב
    מני 11/2023/27
    הגב לתגובה זו
    2 0
    אחרים את המסעדות של שני
    סגור
  • 3.
    אייל שני שמאל רדיקלי, להחרים אותו (ל"ת)
    אור 11/2023/26
    הגב לתגובה זו
    6 2
    סגור
  • 2.
    מזעזע
    יעל 11/2023/26
    הגב לתגובה זו
    8 1
    כף רגלי לא תדרוך שם! כסף זה לא הכל!!
    סגור
  • 1.
    תשרפו לו את המסעדה
    בילו 11/2023/26
    הגב לתגובה זו
    5 3
    לשרוף את המסעדה עכשיו
    סגור