מינויים

מינוי באפריקה התחדשות עירונית: זה המנכ"ל החדש

הדירקטוריון של חברת אפריקה ישראל מגורים החליט שאיתמר פיטל ישמש כמנכ"ל החדש של חברת הבת; "בטוחים כי הוא יתרום רבות להמשך ביסוס מעמדה של החברה"
מערכת ice | 
רונית אשד לוי (צילום ענבל מרמרי)
דירקטוריון אפריקה ישראל מגורים הודיע היום (שני) על מינויו של איתמר פיטל למנכ"ל אפריקה התחדשות עירונית, זרוע ההתחדשות העירונית של החברה. המינוי מהווה חיזוק למחויבות החברה להובלה מקצועית, ולהמשך מיצובה כשחקן מרכזי בשוק ההתחדשות העירונית בישראל.
פיטל, תושב שוהם, נשוי ואב לשלושה, בעל ניסיון של יותר מ-15 שנים בתחום ההתחדשות העירונית, תחום בו הוא מתמחה עוד משנת 2007. בתפקידו האחרון שימש כסמנכ"ל התחדשות עירונית בחברת צבי צרפתי ובניו, ולפני כן ליווה חברות נדל"ן רבות כיועץ אסטרטגי לפיתוח עסקי.

בתמונה: המנכ"ל החדש איתמר פיטל. קרדיט: איתמר פיטל
פיטל מחזיק בתארים במשפטים ופסיכולוגיה עם התמחות בנדל"ן, ובוגר קורס דירקטורים. בנוסף לכך, פיטל לוקח חלק פעיל בשירות מילואים כקצין אג"ם בגדוד לוחם במסגרת המלחמה האחרונה.
במסגרת תפקידו החדש, יוביל פיטל את כלל פעילויות החברה בתחום ההתחדשות העירונית, מתהליכי ייזום ותכנון, דרך רישוי ועד לביצוע בפועל של פרויקטי פינוי-בינוי בהיקפים נרחבים.
רונית אשד לוי, מנכ"לית אפריקה ישראל מגורים, בירכה על המינוי: "ניסיונו הרב, לצד ההבנה העמוקה של תחום ההתחדשות העירונית, יסייעו בהובלת החברה קדימה תוך שימור ערכי הליבה שלנו: איכות, קהילה וחדשנות. אנו בטוחים כי הוא יתרום רבות להמשך ביסוס מעמדה של החברה כגורם מוביל ומשמעותי בעיצוב המרחב העירוני בישראל".
איתמר פיטל הוסיף: "בכוונתי לשמר את היסודות האיתנים שנבנו כאן ולהוביל אותה אל האתגרים וההזדמנויות העתידיים, תוך שמירה על סטנדרטים גבוהים של מקצועיות ואיכות. אני מודה לדירקטוריון ולבעלי השליטה על האמון, ומתחייב להוביל את החברה להישגים חדשים".
נציין כי אפריקה התחדשות עירונית, חברת הבת של אפריקה ישראל מגורים, מתמחה בייזום וביצוע פרויקטים למגורים בתחום ההתחדשות העירונית. החברה פועלת בפריסה ארצית ומקדמת עשרות פרויקטים בערים מרכזיות כמו תל אביב, ירושלים, רמת גן, נתניה, באר שבע ואשקלון.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה