מינויים
הבכירה לשעבר בכלמוביל עוברת למתחרה: יבואנית רכבי היוקרה מתחדשת
לאחר ששימשה בתור מנכ"לית המותג ג'נסיס במשך שש השנים האחרונות בקבוצת כלמוביל, דנה רביד-מנחם מונתה לתפקיד סמנכ"לית חטיבת הפרימיום בקבוצת סמלת | כל הפרטים
קבוצת סמלת, יבואנית רכבי היוקרה והשטח מהמובילות בישראל, מודיעה על חיזוק משמעותי נוסף לשדרת הניהול הבכירה של החברה ועל מינויה של דנה רביד-מנחם, לתפקיד סמנכ"לית חטיבת הפרמיום. דנה מביאה עמה לסמלת רקורד מרשים וניסיון ניהולי, שיווקי ועסקי עשיר של למעלה מ-25 שנה בארגונים מובילים, מתוכם כעשור בליבת סגמנט היוקרה של ענף הרכב.

(צילום: יח"צ)
בתפקידה האחרון, כיהנה כמנכ"לית מותג ג'נסיס (Genesis) בשש השנים האחרונות בקבוצת כלמוביל, שם הקימה מאפס את חטיבת המותג בישראל, קודם לכן, שימשה דנה כסמנכ"לית השיווק וחברת הנהלה של מותג מרצדס-בנץ (Mercedes-Benz) בכלמוביל.
לפני הצטרפותה לענף הרכב, מילאה שורה של תפקידי ניהול ושיווק במשך כ-14 שנה בבנק הפועלים, ובהם מנהלת מחלקת שיווק קמעונאי, סגנית מנהלת השיווק ומנהלת פרויקטים אסטרטגיים.
רביד היא עורכת דין בהשכלתה, בעלת תואר ראשון במשפטים (LL.B) ובכלכלה (B.A) מאוניברסיטת תל אביב, וכן תואר שני במנהל עסקים (M.B.A) מאוניברסיטת תל אביב, עם התמחות בשיווק ומימון.
גילי פריאנטה, מנכ"ל קבוצת סמלת, מסר: "אנחנו נרגשים לצרף את דנה להנהלה של סמלת. ניסיונה המוכח לצד המומחיות העמוקה שצברה בבנייה והשקה של מותגים בסגמנט הפרימיום, לצד הראייה העסקית והפיננסית המורכבת שהיא מביאה עימה, יהיו נכס אסטרטגי יקר ערך לחטיבת הפרמיום ולקבוצה כולה״.
עוד ב-
דנה רביד-מנחם, סמנכ"לית חטיבת הפרמיום הנכנסת, שיתפה: "אני גאה להצטרף לקבוצת סמלת ומודה על האמון. החברה מחזיקה בפורטפוליו מותגי היוקרה והספורט המגוון והנחשק ביותר בישראל, המשלב מסורת ארוכת שנים לצד חדשנות טכנולוגית מובילה, אני מצפה לעבודה המשותפת עם צוותי הקבוצה כדי להמשיך להעניק את חוויית הלקוח הייחודית והטובה ביותר, לחזק את המותגים האהובים ולהוביל את מנועי הצמיחה העתידיים של החברה״.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



