מינויים

בנק רוטשילד בישראל ממנה מנהל לנציגות חטיבת ניהול ההון

מינוי חדש בבנק רוטשילד ושות׳ בישראל: גרי ליבנת יוביל את נציגות חטיבת ניהול ההון של בנק ההשקעות הרב לאומי. בתפקידו האחרון ליבנת כיהן כמנכ״ל UBS Wealth Management בישראל
מערכת ice | 
גרי ליבנת בנק רוטשילד ושות בישראל (צילום פלורין קאלין)
בנק ההשקעות הרב לאומי רוטשילד ושות׳ הודיע כי גרי ליבנת, שלו ניסיון מצטבר של יותר מ-20 שנה במגזר הפיננסי, יוביל את הנציגות של חטיבת ניהול ההון של הקבוצה בישראל, זאת לאחר שהתקבלו האישורים הרגולטוריים הנדרשים מבנק ישראל לפתיחת הנציגות. 
לפני הצטרפותו לבנק רוטשילד, שימש ליבנת כמנכ“ל UBS Wealth Management בישראל, ולפני כן כמנהל הסניף הראשי של UBank בירושלים. הוא בעל תואר ראשון בכלכלה ותואר שני במנהל עסקים, דובר בכנסי הייטק ומשמש כשופט בתחרויות סטארטאפים.  
גרי ליבנת, מנהל הנציגות בישראל, אמר: ״אני שמח להצטרף לרוטשילד ושות׳ בשעה שהיא מתמקדת בבניית הנוכחות שלה בישראל. אני משוכנע שהשילוב הייחודי בקבוצה של מסורת ארוכת שנים וחדשנות, יהיה אטרקטיבי עבור משפחות ויזמים כאחד והוא יסייע בהמשך הצמיחה של עסקי ניהול ההון המצליחים של רוטשילד ושות׳ בעולם".
לורן גניבאן, מנכ"ל רוטשילד ושות׳ בשוויץ, הוסיף: ״אנו נרגשים לחזק את הנוכחות שלנו בישראל עם גרי ליבנת שיוביל את הנציגות שלנו בארץ. עם הניסיון של גרי, רשת רחבה של לקוחות קיימים, בהם יזמים מקומיים, קהילת הסטארט-אפ ומשפחות בעלות הון, אנו בטוחים שנצליח לבנות בסיס לקוחות חזק עבור חטיבת ניהול ההון של רוטשילד ושות׳ גם בישראל“. 
על רוטשילד ושות׳ והחטיבה לניהול הון: רוטשילד ושות׳ הינו גוף פיננסי בבעלות משפחתית, שנמצא בלב השווקים הפיננסיים בעולם יותר מ-200 שנה. זוהי אחת מקבוצות הייעוץ הפיננסי העצמאיות הגדולות בעולם, עם יותר מ-3,800 עובדים ביותר מ-40 מדינות. מומחי הקבוצה מספקים ללקוחותיה ידע מעמיק בשוק ופתרונות יעילים עם פרספקטיבה ארוכת טווח בתחום הייעוץ הגלובלי, ניהול הון ונכסים וקרנות השקעה פרטיות. 
חטיבת ניהול ההון מספקת שירותים למשפחות, יזמים, קרנות וארגוני צדקה. משפחת רוטשילד היא אחת המשפחות הבודדות שהצליחה לשמר את הונה במשך שבעה דורות, ולכן בבנק מתמחים בהבנת האתגרים של ניהול הון. 
בקבוצה מאמינים ששימור הון צריך להיות בראש סדר העדיפויות, והפרספקטיבה ארוכת הטווח הייחודית של הבנק הופכת אותו למקום בטוח עבור נכסי הלקוחות שלו. לחטיבת ניהול ההון והנכסים של רוטשילד ושות׳ יש משרדים באקס-אן-פרובאנס, ברמינגהאם, בורדו, בריסל, דיסלדורף, פרנקפורט, ז'נבה, גרנובל, גרנזי, לידס, לונדון, לוקסמבורג, מדריד, מנצ'סטר, מרסיי, מילאנו, מונקו, ניו יורק, פריז וציריך. החטיבה מנהלת יותר מ-100 מיליארד אירו בנכסים.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה