יח"צ
יניב לייבוביץ' - שותף בכיר ב'דני לוי תקשורת' פורש מהמשרד
לייבוביץ' ניהל את מחלקת הטכנולוגיה, האסטרטגיה וגופי התקשורת. בין השאר ליווה את חברת Gett מהקמתה ב-2010 ועד היום
שותף בכיר במשרד 'דני לוי תקשורת', יניב לייבוביץ' הודיע על עזיבת המשרד לאחר 9 שנים. לייבוביץ' ניהל במרוצת השנים את מחלקות הטכנולוגיה, גופי התקשורת והאסטרטגיה.
בין הלקוחות הבולטים של המשרד בטיפולו של לייבוביץ' ישנה חברת Gett (גט טקסי לשעבר) אותה הוא ליווה לייבוביץ' מיום הקמתה בשנת 2010 ועד סיום תפקידו, וגם סמסונג, אתר ynet, תאגיד המחזור תמיר, רדיו תל אביב ורדיו דרום, חברות הטכנולוגיה intuit, סלופארק, Vonage וחברות רבות נוספות.
בין השאר, לייבוביץ בן ה-33, איש יחידת דובר צה"ל לשעבר שנבחר בשנה שעברה לפרויקט 40UNDER40, אמון היה על גיבוש האסטרטגיה התקשורתית, ניהול המשברים וכן שיתופי הפעולה יחד עם צוותי ומנהלי המחלקות שעבדו תחתיו לאורך השנים.
יניב לייבוביץ': "אני רוצה להודות לדני לוי על דרך ארוכה ומיוחדת שכללה אתגרים מקצועיים וניהוליים, שותפות אמיתית ואינספור יעדים מגוונים. היה לי הכבוד לתרום ולעזור בבניית אחד ממשרדי יחסי הציבור הגדולים בישראל, עכשיו הגיע הרגע לעבור לאתגר הבא".
מדני לוי תקשורת נמסר: "יניב לייבוביץ' הוא איש מקצוע מהשורה הראשונה ואנו בטוחים שיעשה חיל, כפי שעשה לאורך 9 השנים האחרונות ב'דני לוי תקשורת'. נאחל הצלחה גדולה ליניב".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(4):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
4.כנראה שהיה רחוק מאד מ"שותף בכיר"אורן 10/2018/23הגב לתגובה זו0 0מכירים את הטריק העלוב הזה... "שותף" רק מול לקוחותסגור
-
3.יניב המון בהצלחה! היה תענוג לעבוד איתך (ל"ת)חן 10/2018/10הגב לתגובה זו1 0סגור
-
2.דרך חדשהעמית 10/2018/10הגב לתגובה זו1 0בהצלחה איש יקר!סגור
-
1.יניב תותח אמיתי - בהצלחה גדולה בטוח שנתראה בהמשך !!! (ל"ת)ערן 10/2018/10הגב לתגובה זו1 0סגור


