נדל"ן ותשתיות

G City מעדכנת על התקדמות התוכנית למכירת נכסים

החברה נמצאת בשלבי מו"מ מתקדמים ביחס למכירת 6 נכסים בהיקף כספי כולל של כ- 1.8 מיליארד ש"ח, בדומה למחירם בספרים IFRS.
מערכת ice | 
חיים כצמן (צילום יחצ גזית גלוב)
חברת G City מעדכנת כי במסגרת תכניתה האסטרטגית למכירת נכסים שאינם נכסי ליבה בהיקף של כ- 3.6 מיליארד ש"ח, מתכבדת החברה להודיע כי היא נמצאת בשלבי מו"מ מתקדמים ביחס למכירת 6 נכסים בהיקף כספי כולל של כ-1.8 מיליארד ש"ח, בדומה למחירם בספרים IFRS. החברה צופה כי תשלים חלק מהעסקאות עד תום השנה ומעריכה כי כ- 40% מהתמורה הנ"ל עשויה להתקבל עד סוף שנת 2022.
להלן פירוט הנכסים: אירופה - התקבלו מכתבי כוונות ביחס לשלושה נכסים בהיקף כספי כולל של כ- 1.1 מיליארד ₪. ברזיל - התקבלו מכתבי כוונות ביחס לשני נכסים בהיקף כספי כולל של כ- 180 מיליון ₪. ארה"ב - מו"מ ובדיקת נאותות למכירת נכס אחד בהיקף כספי של כ- 545 מיליון ₪ בנוסף לנכסים אלה, החברה העמידה למכירה נכסים נוספים בהיקף כספי כולל של כ- 1.8 מיליארד ש"ח.
לחברה כ-9.1 מיליארד ש"ח נכסים לא משועבדים בסולו מורחב והחברה פועלת לקבלת מימון מובטח בגין חלק מנכסים אלו. ליום 30 בספטמבר 2022, יתרות הנזילות של החברה וחברות הבנות בבעלות מלאה, מסתכמות להיקף של כ- 2.5 מיליארד ש"ח מהם כ- 1.3 מיליארד ש"ח מזומנים ושווי מזומנים, ני"ע סחירים ופיקדונות.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה