מדדים ומחקרים
סקר מנדטים דרמטי חדש טורף את הקלפים: כך בנט ישנה את התמונה
על רקע תקוות לסיום המלחמה בעזה, סקר מנדטים חדש מתפרסם וכולל תוצאות מפתיעות. נפתלי בנט יכול לשנות את המפה הפוליטית?
היום (ד') סקר מנדטים נוסף מתפרסם ב'כאן 11'. לפי הסקר, אם הבחירות היו נערכות היום, המפלגה הגדולה בכנסת הייתה "הליכוד", שזוכה ל-22 מנדטים בסקר. המפלגה השנייה בגודלה, הינה "ישראל ביתנו" של ליברמן שגורפת 17 מנדטים. "המחנה הממלכתי" של בני גנץ מקבלת 15 מנדטים בסקר הנוכחי, ומפלגת הדמוקרטים של יאיר גולן עם 13 מנדטים.
"יש עתיד" בראשות יאיר לפיד משתקמת מעט, ועולה ל-12 מנדטים בסקר. ש"ס ויהדות התורה מגיעות ל-10 ו-8 מנדטים בהתאמה. עוצמה יהודית, אם הבחירות היו נערכות היום, הייתה זוכה ל-8 מנדטים לפי הסקר.
רע"ם קיבלה 6 מנדטים בסקר, וחד"ש תע"ל קיבלו 5 מנדטים נוספים. מפלגת "הציונות הדתית" בהובלת בצלאל סמוטריץ' קיבלה 4 מנדטים ומתנדנדת על אחוז החסימה.
לפי תמונת הגושים, אין הכרעה. גוש נתניהו זוכה ל-52 מנדטים בעוד שגוש גנץ-לפיד זוכה ל-57 מנדטים. המפלגות הערביות, כמו כן, זוכות יחד ל-11 מנדטים.
עוד ב-
אם נפתלי בנט יצטרף לתמונה, לפי הסקר המפלגה בראשותו תגרוף 25 מנדטים ותהיה למפלגה המובילה בכנסת. מכך, מפלגות האופוזיציה בראשות בנט ללא המפלגות הערביות יזכו ל-62 מנדטים, בעוד שגוש נתניהו עם 47 מנדטים בלבד.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(6):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
6.הונאהשמחה 05/2025/29הגב לתגובה זו0 0איזו הנדסת תודעה. איזו הונאה. והעדר המולעט מאמין. האמת: מפלגות הקואליציה מקבלות, לפי סקרים אמינים, 63-64 מנדטים.סגור
-
5.לפי הסקרים שלכם שמעון פרס עדיין ראש ממשלה והוא שוב זוכה (ל"ת)יעקב אשדוד 05/2025/29הגב לתגובה זו0 0סגור
-
4.בנט יהיא עלינו הפיכה משטריתדוד 05/2025/29הגב לתגובה זו0 0הזיכרון של הציבור קצר מאוד. טוב שגוגל זוכר את פועלו של בנט לטובת ההפיכה המשטריתסגור
-
3.לא מאמין לכםלא מאמין לכם 05/2025/28הגב לתגובה זו0 0סקר לא אמין!!!סגור
-
2.חחחחח בנט בסקרים היה 20 מנדטיםאילן האקדמאי 05/2025/28הגב לתגובה זו0 0ובקושי עבר את אחוז החסימה שום ימני לא יתן לנוכל הזה קול שיחזור לחמאס רעמסגור
-
1.מאמין לסקר של ערוץ 14 ....הוא היחידי שהביא קבלות (ל"ת)מוטי 05/2025/28הגב לתגובה זו6 1סגור



