ויראלי

ישראל קטורזה מתרגש: ''אין קומיקאי בעולם שמצחיק אותי כמוהו''

קטורזה שיתף את העוקבים שלו בתחושות להעלות שני מופעים מיוחדים ליום העצמאות לצד אלי יצפאן: ''זכות גדולה נפלה בחלקי ואנחנו מארחים אחד את השני על הבמה בעצמאות הקרוב. כל אחד בחיים צריך אדם אחד שיאמין בו והוא האמין והנה אנחנו יחד''
מערכת ice |  1
ישראל קטורזה (צילום אפליקציית התשלומים קשקאש)
שנים רבות אחרי שדרכם המשותפת החלה אי שם בימי ערוץ 3 אז שודרה התכנית המצליחה 'יצפאן', הקומיקאי הוותיק יעלה שוב על הבמה עם חברו הוותיק ישראל קטורזה לשני מופעים לרגל יום העצמאות ה-77 של מדינת ישראל.
קטורזה שיתף את העוקבים שלו בתחושות: ''כשעזבתי את שירות הקבע ועליתי על הבמה בפעם הראשונה החלום היה שמישהו יארח אותי בתוכנית טלוויזיה. אבל לא רק שיארח אלא שייתן לי את הבטחון שהייתי זקוק לו כדי להמשיך להופיע ולעשות את מה שאני אוהב''.

עוד הוא סיפר על הדרך בה הגיע לטלוויזיה: ''שלחתי ליצפאן קלטת שלי והוא ביקש שאבוא להתארח אצלו. כל כך התרגשתי כי אין קומיקאי בעולם שמצחיק אותי כמוהו. אני זוכר שיצאתי מהתוכנית ואמרתי לעצמי “איזה כיף שיש אנשים שיודעים ככה לפרגן מהמקום שהם נמצאים בו״.
 
הוא גם סיפר על הקשר שלהם כיום: ''עם השנים נעשנו חברים טובים והמפגשים איתו בכל הזדמנות גורמים לי לאושר גדול. והנה זכות גדולה נפלה בחלקי ואנחנו מארחים אחד את השני על הבמה בעצמאות הקרוב. כל אחד בחיים צריך אדם אחד שיאמין בו והוא האמין והנה אנחנו יחד. יהיה שמח ויהיה עוד יותר אם כל החטופים יחזרו הביתה כבר''.
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    איך אפשר לצחוק כשיש חטופים ככה חושבים השמאלנים (ל"ת)
    תמי 03/2025/03
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור