ויראלי

אחרי שנה של זוגיות: גל רובין ומודי צפורי מפרידים כתובות

האם הזוג שהצליח לחבר בין דתות ותרבויות עומד לפני פרידה? בימים האחרונים רובין עזבה עם ששת ילדיה את דירתו של צפורי מסיבות משפחתיות אך השניים ימשיכו בחייהם כזוג. כל הפרטים 

מערכת ice |  2
גל רובין ומודי צפורי (צילום אור גפן)
לאחר שצמד יוצאי הריאליטי עברו להתגורר יחד בבת ים וליכדו את תשעת ילדיהם (שישה לה ושלושה לו) תחת אותה קורת גג, הסידור התברר כפחות מוצלח עבור הילדים שחוו קשיי הסתגלות וביקשו לחזור למצב המקורי.
על פי פרסום ראשון ב"ערב טוב עם גיא פינס", רובין היא זאת שיצאה מדירתו של צפורי יחד עם ששת ילדיה ועברה לדירה משלה. למרות ההחלטה, שהתקבלה במשותף, השניים אינם נפרדים וימשיכו על פי מקורבים לנהל זוגיות מבלי לחיות חתת אותה קורת גג.
בחודש אוקטובר האחרון, טרם הניסיון לאחד כתובות בין השניים, סיפרה רובין למאקו על הקושי לכנס את כל הילדים יחד באותו בית: "תשעה ילדים זה מטורף. אנחנו סוג של גרים ביחד, פשוט בשני בתים - אי אפשר לקחת לילדים את החדרים שלהם, לאחד את זה לבית אחד, אבל הילדים שלי ישנים אצלו ושלו אצלי, לא קורה שאנחנו לא ישנים ביחד".
כזכור, השניים, שהכירו לפני כשנה, הספיקו להתחדש בקעקועים תאומים של המילה אהוב בערבית (חוב) וצפורי אף הוסיף את האות הראשונה של בת זוגו - G לקעקוע המצפן שעל חזהו.
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    ברוך השם לפחות הילדים הבינו שאסור לחיות עם ערבי
    ניר 03/2025/22
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אלוהים חנן את הילדים השכל, אם לא לנן אותם באמא נורמלית
    סגור
  • 1.
    בלי נשים פלצניות
    פלד זיוניביץ 03/2025/21
    הגב לתגובה זו
    0 0
    חבל שהתחילה עם זה הערבים לא נותנים שיגעו בבנותיהם מה הסיפור עם היהודים
    סגור