ויראלי

ישראל קטורזה חוגג יום מאושר: ''אוהב אותך, כיף שיש לי אותך''

בפוסט באינסטגרם שלו הקומיקאי כתב ברכה מרגשת ליום הולדת של בתו אדל שחגגה 13: ''יפה, חכמה, מוכשרת, חרוצה, צנועה וטובת לב. כל שנה אני חושב איך למצוא מילה שתתאר את האהבה שלי אלייך ואני מחכה שימציאו אותה''
מערכת ice |  2
ישראל קטורזה (צילום מתוך חשבון האינסטגרם של ישראל קטורזה israelkatorza@)
הקומיקאי האהוב ישראל קטורזה חגג את יום ההולדת ה-57 שלו לפני שבוע, כאשר שיתף סרטון נוגע ללב עם המשאלה שלו לפסח הקרוב והסביר מדוע הוא מתקשה לחגוג ולשמוח. הבוקר (רביעי) הוא התפנה לציין את יום ההולדת של בתו.
בפוסט באינסטגרם שלו הוא כתב: ''יום הולדת שמח לאדל שלי בת 13. יפה, חכמה, מוכשרת, חרוצה, צנועה וטובת לב. כל שנה אני חושב איך למצוא מילה שתתאר את האהבה שלי אלייך ואני מחכה שימציאו אותה''.

הוא גם כתב: ''אתמול לקחתי אותך לעשות אודישן לתפקיד ראשי במחזמר. ניכנסת עם עוד מלא בנות לחדר כדי לשיר שיר. כל ההורים חיכינו בחוץ ואז יצאת וראיתי אותך מדברת עם 2 בנות .שאלתי אותך "אדל על מה דיברתם"? ואת אמרת "אמרתי להן שהן היו ממש טובות". זו אדל שלי בעצם''.
הוא גם בירך באהבה רבה: ''מאחל לך להצליח בעולם המשחק השירה הנגינה והריקוד. אני רואה כמה את לא מוותרת לשום אודישן, לשום קושי, אני רואה כמה שאת לא מחפשת קיצורי דרך ויודעת בסוף שההשקעה שלך בכל התחומים תביא אותך לכל מה שאת חולמת עליו. אני אוהב אותך אדל שלי ורק שתהיי לי בריאה ואיזה כייף שיש לי אותך. עד 120''.
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    אדל קטורזה
    רות יהל 04/2025/17
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מזל טוב, הרבה אושר ובריאות עד 120 שנות אור. יש לך אחלה אבא.
    סגור
  • 1.
    קוטרוזה
    מנשה הגנן 04/2025/17
    הגב לתגובה זו
    0 1
    חחח תקשיבו הוא ממש מכוער עוג עם משקפיי חכם חנוכה תחתית ערק
    סגור