ויראלי

רום שמיר ובר מלכה נפרדו: זו הסיבה

הפרוד של נסרין קדרי - רום שמיר ובר מלכה, נפרדו לאחר 3 שבועות של זוגיות מאז שנחשפו לראשונה ב-ice. זו הסיבה לפרידה שלהם וכיצד זה קשור לנסרין קדרי? אלו הפרטים המסקרנים
צוף צימרינג | 
רום שמיר (צילום אינסטגרם @romshamir1)
נסרין קדרי, במשבר ביחסים עם הפרוד רום שמיר. הזוג שצלחו לא מעט משברים לאורך השנים לא הצליחו לגשר על הפערים הפעם והחליטו להיפרד. רום עזב את הבית המשותף לתל אביב, בעוד השניים נישאו לפני 3 שנים ויש להם שני ילדים. 
לאחר מכן, לפני כמעט חודשיים התחיל שמיר לצאת עם בר מלכה בת ה-27, מעצבת שמלות כלה, כפי שנחשף לראשונה ב-ice. כעת דווח כי לאחר כמעט חודש וחצי של זוגיות, אך למעשה השניים נפרדו כבר לפני כ-3 שבועות. בנוסף, מלכה אישרה בסטורי את הפרידה וכתבה: "הקשר ביני לבין רום לא הסתיים בגלל הסיבות שפרסמו, אלא הרבה לפני"; צפו בסטורי.

קרדיט: אינסטגרם @bar_malka5
ההודעה על אישור הפרידה והודעה על סיבת הפרידה, הגיעה לאחר הדיווח ב"mako סלבס" כי השניים נפרדו בגלל החיבוק של שמיר ושל פרודתו קדרי על הבמה, במהלכה אמרה לו פרודתו: "אני אוהבת אותך", וכי מקורבים טענו כי מהרגע ששמיר ירד מהבמה, הוא חשש כי התיעודים שלו ושל קדרי ירוצו יחד ברשתות החברתיות. בעקבות העניין הזה, ביקש שמיר ליצור קשר עם מלכה בניסיון להתנצל ולנסות לחזור לזרועותיה, אך לבסוף החיבוק הוביל לפרידה.
כזכור, לאחרונה התראיין שמיר וחשף האם בינו לבין נסרין יש הסכם ממון ושיתף: "לא, לא חושב שזה הולך להיות מורכב, אנחנו גם בגישה כזאת שכל הדברים יהיו.. מה את רוצה מה אתה.. בסוף אנחנו נגשר על הפערים האלה, אנחנו גם לא מסתכלים על הנושא הכלכלי - איך אנחנו מסתכלים איך אנחנו דואגים לילדים, איך אני דואג שלא יפגעו מזה? שהדמות של האב לא תחסר בבית".
עוד שיתף שמיר האם אחד הילדים מרגיש את החוסר שלו מאז עזב את הבית המשותף שהיה הרגע הרשמי בפועל לפרידה: "הגדול אולי מרגיש קצת שיש חוסר" ומשתף על סדר היום שלו: "הייתי חוזר מהעסק והייתי נטו הילדים, אפילו חברים שלי היו צוחקים עליי... הם היו באים אליי הרבה הביתה, תמיד כאילו צוחקים עליי שהם באים לשבת, טוב אז אנחנו יודעים שיש לנו שעתיים לבד, כי הייתי מרדים את הקטן שלי והיינו יושבים מחוץ לדלת שלו האם הוא בוכה או קם".
ובהמשך לדיווח על הזוגיות החדשה בחייו, שיתף שמיר: "אה... מה זה יוצא לדייטים? למה לא? מה? אני חושב שישר מצלמים ומשייכים וזגוגיות, אתה יודע יש לי ידידות וחברים שעוטפים אותי בתקופה כזאתי ונמצאים לידי, ואני לא פוסל כלום", כך סיפר בראיון לערן סויסה ב"פוריל".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה