ויראלי

ויקטוריה בקהאם חושפת סוד אפל: "שיקרתי להורים שלי"

אחרי שנים בהם ביקרו אותה על כך שהיא "רזה מדי", מעצבת האופנה והספייס גירל לשעבר, מודה כי התמודדה עם הפרעת אכילה - ובנוסף מסבירה למה היא נראית מצוברחת כל הזמן?   

מערכת ice | 
דיוויד בקהאם (צילום shutterstock)
בקהאם, בת ה-51 החליטה לספר את סיפורה במסגרת סרט תיעודי חדש בן שלושה חלקים, שיעלה בקרוב בנטפליקס. בסרט משתפת "פוש ספייס" כי הייתה ילדה בודדה בבית ספר שחוותה הצקות וספגה ביקורת על המראה והמשקל שלה. לדבריה, כשהצטרפה לספייס גירלז ב-1994, נאלצה להתמודד עם כותרות שליליות קבועות בנוגע למשקלה - מה שהוביל אותה לפתח הפרעת אכילה.
"שלטתי [בנרטיב] בצורה לא בריאה להפליא", סיפרה בקהאם. "כשיש לך הפרעת אכילה, את הופכת להיות טובה מאוד בשקרים. ומעולם לא הייתי ממש כנה לגבי זה עם ההורים שלי. אף פעם לא דיברתי על זה בפומבי. זה באמת משפיע עליך, כשאומרים לך כל הזמן שאתה לא מספיק טוב. ואני מניחה שזה היה איתי כל חיי".
המעצבת, שידועה גם בזכות העובדה שהיא כמעט אף פעם לא מחייכת, הסבירה בנוסף את הסיבה לפנים העגומות: "ברגע שאני רואה מצלמה, אני משתנה. המחסום עולה, השריון שלי מתלבש. אני מחייכת מבפנים, אבל אף אחד אף פעם לא רואה את זה. זו הסיבה שאני נראית כל כך מצוברחת".
בקהאם, התייחסה בסרט גם למותג האופנה שלה הנושא את שמה, שחווה קשיים כלכליים בתחילת הדרך וצבר חובות של עשרות מיליוני ליש"ט: "כמעט איבדתי הכל וזו הייתה תקופה אפלה, אפלה. הייתי בוכה כל יום לפני שהלכתי לעבודה". מי שהתערב לבסוף לעזור לעסק שלה הוא בעלה דיוויד בקהאם.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה