ויראלי
אודיה פינטו בהלם: בעלה רכש צעצוע באלפי שקלים, זה שוויו האמיתי
כוכבת הרשת אודיה פינטו חשפה את הרכישה המפתיעה של בעלה אליאור סופר. לאחר שבדקה באפליקציה מיוחדת, היא נדהמה לגלות מה השווי האמיתי של הפריטים שקנה
כוכבת הרשת אודיה פינטו, אחת ממשתתפות תוכנית הטלוויזיה "פאוור קאפל" בערוץ 13, מרבה לשתף את עוקביה ברשתות החברתיות בחייה האישיים. בסרטון חדש שפרסמה בטיקטוק, חשפה פינטו כי בעלה, אליאור סופר, בזבז את כספו על קלפי פוקימונים מיוחדים.
"תקשיבו, הזיה. אליאור סופר קונה לי פוקימונים של ילדים בני חמש באלפי שקלים. זה עלה 1,000 שקל, אתם יודעים מה עושים בסכום הזה? פותחים שולחן. מה נעשה עם זה? מה זה ייתן לנו?", התלוננה פינטו לעיני המצלמות.
למרות הזעם שהביעה כוכבת הרשת, בעלה נותר אדיש ובקושי סיפק תשובות ענייניות לשאלותיה הרבות. פינטו המשיכה לנסות להבין מה עומד מאחורי הרכישה, וביקשה לבדוק אם לקלפים שנרכשו יש ערך משמעותי.
עוד ב-
לאחר מאמצים רבים, גילתה הכוכבת כי באמצעות בדיקה באפליקציה ייעודית ניתן לברר מהו השווי האמיתי של כל קלף. בסופו של דבר, גילתה אודיה פינטו כי הקלפים שנרכשו על ידי בעלה אינם מוגדרים כבעלי ערך רב, ולכן לא ניתן לקבל תמורתם סכום כסף מכובד. "עם כל הכסף וכל הפוקימונים, הוא לא זכה בכלום", שיתפה פינטו את עוקביה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



