ויראלי

עדן פינס כועסת: "משהו שאני לא מעוניינת לדבר עליו"

השאלה לגבי מערכת היחסים שלה עם אילן מסיקה, כשברקע שמועות על פרידה אחרי שנתיים הביאה לתשובה קצרה וחדה: "כרגע הכל בסדר, כשיהיה מה לחדש, אחדש"
עדן פינס (צילום אינסטגרם/ עדן פינס)
על סט הצילומים של מותג IL MAKIAGE עדן פינס הגיבה לראשונה לשמועות על המשבר בזוגיות שלה, אחרי כשנתיים של מערכת יחסים, כאשר החלו לצוץ על פי דיווחים שיחות על פרידה כואבת מאילן מסיקה.
בראיון ל-TMI, פינס מכחישה את הפרטים לגבי הפרידה האפשרית, כאשר התייחסה לראשונה לפרסומים: "כרגע הכל בסדר, כשיהיה מה לחדש - אחדש. זה לא משהו שאני מעוניינת לדבר עליו אבל לא נפרדנו, כשיהיה מה לעדכן אעדכן״.

כשנאלה הדוגמנית המובילה האם היא עזבה את דירתה המשותפת עם מסיקה או שקרה ההיפך, פינס ענתה שלא וציינה ל-TMI בנוגע למצבה כי "אין תלונות". מקווים בהחלט שהשמועות יתבברו כלא נכונות. 
לאחרונה אגב, פינס התרגזה על נושא אחר לגמרי. רגע לפני הבחירות החמישיות, שמתוכננות לנובמבר 2022, אזרחי ישראל מרגישים את תחילת המערכה. מעבר להתבטאויות של הפוליטיקאים בטלוויזיה וברשתות, הם מתקיפים אותנו גם בהודעות סמס. מי שחטפה גם היא הפצצות לנייד שלה היא הדוגמנית עדן פינס, ששיתפה בזעם על העניין.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה