עסקי ספורט
ליגת האלופות נפתחת: זו הפייבוריטית לזכייה - ואיפה סולומון וגלוך?
Winner פירסם את יחס הזכייה לעונת 2025/26: ברצלונה ופ.ס.ז' במקום השני, ריאל מדריד רק במקום החמישי
חיכיתם לזה? היום נפתחת בשעה טובה ליגת האלופות לעונת 2025/26. ב-Winner פירסמו את היחסים למשחק הטופ – מי תזכה בתואר, וקבעו כי ליברפול האנגלית היא הפייבוריטית לזכייה העונה עם יחס 6.
צמודות אליה, חולקות את המקום השני, אלופת העונה שעברה פ.ס.ז' וברצלונה, ששתיהן זוכות ליחס 6.5. מיד אחריהן ארסנל המבטיחה עם יחס זכייה של 7.
המועמדת הקבועה לתואר, ריאל מדריד, עם קיליאן אמבמפה, נמצאת רק במקום החמישי עם יחס 8, ומנצ'סטר סיטי של פפ גווארדיולה והלאנד מדורגת במקום השישי עם יחס 9.
ובצד הישראלי של ליגת האלופות, ויאריאל של מנור סולומון זוכה ליחס 80, ואייאקס של אוסקר גלוך זוכה ליחס של 150.
כזכור, בעונת 2024/2025 חל שינוי במבנה הליגה שהורחבה מ-32 ל-36 קבוצות, ושלב הבתים בוטל. במקומו הוחל שלב ליגה בו כל הקבוצות מדורגות בליגה אחת. בסיום העונה זכתה פריז סן-ז'רמן בתואר בפעם הראשונה בתולדותיה לאחר שהביסה בגמר חד צדדי את אינטר מילאנו בתוצאה 5–0.
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



