עסקי ספורט
דור הופמן מבוהל: "חשד לחטיפת קטינה באיזור שלי"
מונדיאל 2026 מספק דרמות לא רק על כר הדשא, אלא גם מחוצה לו: שדר הספורט דור הופמן, שנשלח מטעם תאגיד השידור כאן 11 לסקר את הטורניר, שיתף ברשתות החברתיות ברגע מבהיל במיוחד שהקפיץ לו את הדופק | כל הפרטים
בזמן שמיליוני אוהדים ברחבי הגלובוס מרותקים למסכים ומלווים באדיקות את משחקי הטורניר, צוותי השידור הישראליים חווים בשטח גם רגעים פחות נעימים.
דור הופמן, השוהה בעיר דאלאס, חווה רגע של חרדה אמיתית בעקבות התרעה קולית רועמת שהתקבלה במכשיר הטלפון הנייד שלו. הצליל הקיצוני נשמע בדיוק כמו צליל האזעקות וההתרעות מפני ירי טילים המוכר היטב לכל אזרח בישראל, מה שגרם לו לבהלה מיידית.
לאחר שניות ארוכות של מתח, התברר כי מדובר במערכת ההתרעה האמריקאית הרשמית המופצת באזור במקרים של חטיפת ילדים (Amber Alert). "קטע מלחיץ. יושב לי בדאלאס ופתאום מקבל את הסאונד של ההתרעה על טילים לישראל. מסתכל על המסך: חשד לחטיפת קטינה באיזור שלי (לפי הכתוב, כנראה על ידי ההורים שלה)". — דור הופמן משתף ברשתות החברתיות ברגע החרדה מעבר לים.
עבור הופמן ושאר חברי משלחת השידור של כאן 11, זו לא הפעם הראשונה שבה המציאות מאחורי הקלעים של גביע העולם מתגלה כפחות נוצצת וזוהרת. השדר כבר שיתף בעבר תקרית מביכה אחרת, כאשר גילה כי בזמן שהצוות שהה באצטדיון ועסק בסיקור המשחקים, אלמונים ניצלו את היעדרותם, חדרו לתוך מתחם המדיה והתקשורת הרשמי והמאובטח, וגנבו מתוכו את כל הציוד והבגדים האישיים של אנשי הצוות.
עוד ב-
בסרטון סיכום מיוחד שהעלה לחשבון הטיקטוק שלו, תיאר הופמן את עוגמת הנפש ואת הרגע המאכזב שבו נאלצו להזעיק את כוחות האבטחה של המקום כדי לנסות ולמצוא קצה חוט: "חזרנו פה למתחם של התקשורת, כל הבגדים נלקחו. עכשיו הביאו את המאבטח לחפש במצלמות". למרות הדרמות והתקלות המלוות אותם מחוץ למגרשים, צוותי השידור ממשיכים לשמור על מקצועיות ולהעביר את רגעי השיא של הכדורגל העולמי לצופים בבית.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



