עסקי ספורט
אור בלוריאן נקלע למצב בריאותי מורכב: "הרגשתי משהו לא רגיל"
בלם נבחרת ישראל וקנזס סיטי (26), שכיכב בעונה שעברה באליפות של הפועל באר שבע, פונה בדחיפות לבית החולים בארה"ב ועבר צנתור חירום בלב בעקבות עורק חסום: "אם לא הייתי מתעקש להבדק, לך תדע איפה הייתי גומר" | כל הפרטים
אור בלוריאן, בלם נבחרת ישראל וקנזס סיטי מה-MLS (26), שוחרר לביתו בערב החג לאחר שעבר צנתור חירום בלב בבית החולים "סנט לוקס" המקומי. הבלם, שהיה בורג מרכזי בזכייה של הפועל באר שבע באליפות בעונה שעברה, מושבת כעת מפעילות עד תום העונה וייאלץ להתרגל למציאות חדשה הרחק מהמגרשים.
בראיון בלעדי שחזר בלוריאן את התקופה הקשה שקדמה לאירוע, כשהרגיש חולשה, סחרחורות וכאבים עזים בחזה במהלך האימונים: "הרגעתי את עצמי וחשבתי שאני פשוט לא בכושר, ניסיתי ללחוץ על הגז אבל הרגשתי שמשהו לא רגיל עובר עליי. התעקשתי בפני אנשי הקבוצה ללכת להיבדק, כי אני מכיר את הגוף שלי. זו הייתה תחושה מפחידה, בחיים לא הרגשתי ככה".
לאחר שבדיקות מקיפות אצל הקרדיולוג הראו ממצאים חריגים, הוחלט להשאירו ללילה בבית החולים, וכבר בשעות הבוקר המוקדמות הוא הובהל לצנתור אבחנתי שהפך במהירות לטיפולי. במהלך ההליך גילו הרופאים חסימה משמעותית בעורק: "הסבירו לי שאין ברירה. בדיעבד, ההתעקשות שלי להיבדק מהר הצילה לי את החיים. במאמץ גבוה של משחקים ואימונים עם עורק חסום ללב - החיים שלי ניצלו, זה נס גלוי".
עוד ב-
בלוריאן, שהיה אמור לפתוח בהרכב הנבחרת במשחק הקרוב מול אוסטריה, מטופל כעת במדללי דם ויוכל לשוב בהדרגה רק לאימונים קלים. למרות שיחמיץ את יתרת העונה, במועדון האמריקאי הבהירו כי הבלם - שחתום לשנתיים נוספות - יישאר בארה"ב לצד אשתו והוריו שמיהרו להגיע מהארץ. "הייתה עליי השגחה עליונה", סיכם הבלם בהודיה, "אני מודה להשם שהציל אותי".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



