טלוויזיה
ניר דבורי חושף לראשונה: ''אני חושב שזה איום ונורא''
ניר דבורי מגיב בהצצה לפרק הבכורה של מה באמת קרה שם לטענות כי הוא ״דובר צה״ל: ''יש מי שמנסה לעשות לצבא את מה שעשו למשטרה. אני חושב שזה איום ונורא ומול הדבר הזה אני חושב שצריך לעמוד''
בהצצה לתכנית הראיונות החדשה של ארז טל- ״מה באמת קרה שם״, שתעלה לשידור עם פרק הבכורה כבר ביום שישי הקרוב אחרי החדשות בקשת 12, אחד מהפרשנים המסקרנים של חדשות 12 יגיע להתארח.
ניר דבורי מגיב לראשונה על ההאשמות שהוא ״דובר צה״ל״, והטענה שהוא מזדהה עם הצבא בצורה שלא מאפשרת לו להעביר ביקורת ואומר ״יש מי שמנסה לעשות לצבא את מה שעשו למשטרה. אני חושב שזה איום ונורא ומול הדבר הזה אני חושב שצריך לעמוד.״
כזכור דבורי היה שם כשפרשת "קטארגייט" התפוצצה. אחרי שהעורך הראשי של ה"ג'רוזלם פוסט", צביקה קליין, נחקר במשטרה, בהמשך עוד שלושה עיתונאים זומנו לתת עדות במשטרה, בהם: ראש הדסק לענייני צבא וביטחון של חדשות 12, ניר דבורי, הכתב המדיני של כאן 11, סולימאן מסוודה ועיתונאית ישראל היום, שירית אביטן כהן.
מי שבחר לצחוק על הנושא, על אף שאת מקום עבודתו זה ממש לא הצחיק, הוא מגיש הפטריוטים בערוץ 14 ינון מגל, שהעלה ציוץ לחשבון הטוויטר שלו בו הוא כתב: "פרסום: מגעים עם ניר דבורי להפוך לעד מדינה".
עוד ב-
ניר דבורי ממש לא אהב את הציוץ של מגל והשיב לו בציוץ משלו, בו איים לתבוע את מגל אם לא ימחק את הציוץ שהעלה: "לצערי נשארו עוד כמה אנשים בישראל שלוקחים אותך ברצינות. ולכן אני מציע לך למחוק או שתקבל עוד תביעת דיבה. ולא תוכל להגיד לא ידעתי".
הציוץ של מגל גרר תגובות רבות, כאשר צייצנים כתבו לו בין היתר: "אתה לא מפחד מתביעת דיבה", "מגעים עם מגל להפוך לעיתונאי במימון הלשכה הביביסטית קטארית", "האח האפריל עבר" "ליצן החצר", וכו'. בהמשך, מגל פרסם בתגובה לציוץ שהעלה: "לאלה שעושים את עצמם שלא הבינו: מדובר בבדיחה. (כמוכם)".
לצערי נשארו עוד כמה אנשים בישראל שלוקחים אותך ברצינות. ולכן אני מציע לך למחוק או שתקבל עוד תביעת דיבה. ולא תוכל להגיד לא ידעתי. https://t.co/lbntWiqLAM
— nir dvori (@ndvori) April 3, 2025
הציוץ של מגל גרר תגובות רבות, כאשר צייצנים כתבו לו בין היתר: "אתה לא מפחד מתביעת דיבה", "מגעים עם מגל להפוך לעיתונאי במימון הלשכה הביביסטית קטארית", "האח האפריל עבר" "ליצן החצר", וכו'. בהמשך, מגל פרסם בתגובה לציוץ שהעלה: "לאלה שעושים את עצמם שלא הבינו: מדובר בבדיחה. (כמוכם)".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



