טלוויזיה
עודד בן עמי חושף את הקשיים בחדשות 12: "זה משפיע עליי פיזית"
עודד בן עמי, מגיש חדשות 12, יתארח אצל ארז טל ויחשוף פרטים קשים על עבודתו בחדשות: "בחלק מהמקרים זה ממש הולך איתי הביתה". צפו בהצצה
עודד בן עמי, מגיש חדשות 12 והתוכנית "שש עם עודד בן עמי", יתארח מחר (שבת) בתוכניתו של ארז טל בקשת 12 "מה באמת קרה שם", בה יספר על איך העובדה שהוא צריך לפרסם את שמות הנופלים משפיעה עליו פיזית וגם על שיחת הטלפון שקיבל מדניאל הגרי ב-8.10.
בהצצה מיוחדת לקראת הפרק הקרוב, מספר עודד בן עמי לארז טל על שיחות הטלפון שקיבל מדובר צה"ל לשעבר: "מ-7 באוקטובר, קיבלתי מדובר צה"ל, דניאל הגרי, שאני מעריך אותו מאוד, מאוד. ב-8 באוקטובר הוא אמר לי 'אני קצת מפיל עלייך תיק', כי אנחנו החלטנו שאנחנו את שמות הנופלים נפרסם פעמיים ביום, ב-6 בבוקר וב-6 בערב".
בן עמי המשיך וסיפר על הקושי הגדול שחווה: "ואני אומר לך ארז, שבמשך 19 החודשים האחרונים אני מרגיש איך פיזית העובדה שאני צריך לפרסם את שמותיהם של הנופלים משפיעה עליי. משפיעה עליי פיזית".
עוד ב-
ארז טל שאל את בן עמי: "מזה אומר משפיעה עלייך פיזית?", ובן עמי חשף בפניו: "זה אומר שאתה צריך לקחת אוויר ולא תמיד האוויר מוסדר". טל שאל: "וזה הולך איתך אחרי זה הביתה", ומגיש חדשות 12 הודה: "כן. בחלק מהמקרים זה ממש הולך איתי הביתה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(5):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
5.תיהיה חזק אוהבים אותךעוזיאל 06/2025/21הגב לתגובה זו0 0אחלה בן אדם עודד רק בריאות לך אמןסגור
-
4.ברוב המקרים השפעות העבודה מורגשים בביתצבי. 06/2025/11הגב לתגובה זו0 0משפיעות על מצב הרוח והבריאות.סגור
-
3.לא מספיק, לא מספיק… קח קצת יותר ללב. (ל"ת)איחולים לבביים 05/2025/24הגב לתגובה זו16 0סגור
-
2.מחזיקים אצבעות לקושי שיפורר את העוגייה השופרית. (ל"ת)אפצ׳י 05/2025/23הגב לתגובה זו3 0סגור
-
1.ראש עוגיה כשמו כן הוא (ל"ת)אאאב 05/2025/23הגב לתגובה זו2 0סגור



