טלוויזיה
מודח רוקדים עם כוכבים: "באתי בשביל לסמן וי. שיימינג לא יהיה פה"
עידן אלתרמן וג'ניה ליבמן הם המודחים הטריים מ"רוקדים עם כוכבים" אחרי ביצוע פחות מוצלח של דיסקו לצלילי הבי ג'יז - שהעניק להם 21 נקודות בלבד מתוך 40.

הקומיקאי ובת זוגו לרחבה עוזבים את התחרות אחרי ההופעה השנייה בלבד שזכתה לביקורת על חזרתיות וחוסר תנועתיות - למרות שמחת החיים הבולטת של אלתרמן על הבמה.
בשלב הכרעות השופטים, אלתרמן וליבמן התמודדו על הישארות בתוכנית מול אסתר רדא ואלון דוידובסקי. אלי מזרחי בחר להשאיר את אלתרמן. לאה ינאי בחרה גם להשאיר את הקומיקאי. דוד דביר בחר ברדא והסביר כי לאלתרמן: "יש כישרון, אולי בריקוד פחות". אנה ארונוב, שמשמשת כיו"ר חבר השופטים היא זו שהכריעה לבסוף את הכף ובחרה להשאיר בתחרות את אסתר רדא ודוידובסקי.
עוד ב-
"היה ממש כיף וזכיתי בג'ניה. אני אוהב אותך על כל רגע שהיינו ביחד וצחקנו ביחד. נהניתי מהשני ריקודים האלה", סיכם אלתרמן לאחר ההדחה והוסיף בראיון ב"ערב טוב עם גיא פינס": "לא חשבתי שנשרוד הרבה ריקודים אבל לא ידעתי מתי נודח. באתי בשביל לסמן וי שעשיתי 'רוקדים עם כוכבים'".
אלתרמן התלוצץ עוד על כך שהגנים "לא הלכו ברוורס" היות ובתו שירה היא רקדנית. "היא אמרה לי 'אבא לך על זה'. והנה הלכנו על זה. שירה מאוד מפרגנת ואוהבת. שיימינג לא יהיה פה".
אלתרמן התלוצץ עוד על כך שהגנים "לא הלכו ברוורס" היות ובתו שירה היא רקדנית. "היא אמרה לי 'אבא לך על זה'. והנה הלכנו על זה. שירה מאוד מפרגנת ואוהבת. שיימינג לא יהיה פה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.מתה עליו (ל"ת)כ 06/2025/04הגב לתגובה זו0 0סגור
-
1.איש מאוס (ל"ת)י 06/2025/04הגב לתגובה זו0 2סגור