טלוויזיה
מגיש ערוץ 14 יוצא לדרך חדשה: ''לא צריך להתפלא על ההאשמות''
ערוץ 14 מציג סדרה חדשה בשם ״אשמים תמיד״ מאת שמעון ריקלין. הסדרה מתעכבת על השאלה הכואבת: כיצד ייתכן שדווקא מי שבנו את גוש קטיף, ונעקרו ממנו הפכו לאשמים גם כשנלחמו על הבית, וגם כשאיבדו אותו. האם ייתכן שמי שהואשם כאויב השלום, הוא גם זה שאחראי לפלישת חמאס לעוטף?
ביום ראשון הקרוב יחל ערוץ 14 בשידור סדרה בת 4 פרקים של העיתונאי שמעון ריקלין – ״אשמים תמיד״, מסמך תיעודי טעון וחסר פשרות הבוחן את סיפורו של גוש קטיף, תגובות קיבוצי העוטף להתיישבות בגוש, והאופן שבו הציונות הדתית והפריפריה הפכו לשעיר לעזאזל לכאורה, לפני ואחרי הגירוש.
הסדרה מתעכבת על השאלה הכואבת: כיצד ייתכן שדווקא מי שבנו את גוש קטיף, ונעקרו ממנו הפכו לאשמים גם כשנלחמו על הבית, וגם כשאיבדו אותו. האם ייתכן שמי שהואשם כאויב השלום, הוא גם זה שאחראי לפלישת חמאס לעוטף?
בתכנית החדשה ריקלין בוחן את חוט השני בין ההתנתקות לבין מאורעות 7 באוקטובר, ומבקש להבין את המהפכה השקטה של חילופי ההגמוניה בישראל. הסדרה גם מזכירה: ''לא צריך להתפלא על ההאשמות האלו''.
עוד ב-
כבר באירועי שומר חומות הופנתה אצבע מאשימה כלפי הגרעינים התורניים ואנשי הציונות הדתית. במרכזה של הסדרה עולה השאלה: האם יפסיק שאול להטיל את חניתו בדוד? אשמים תמיד ראשון-רביעי | 22:30 | עכשיו 14
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.ערוץ 14 השקרים של שקרניהודון קישוט 07/2025/27הגב לתגובה זו0 0אתה עדיין ביביסט? אתה הביביסט בעד שהבן שלך יעשה 300 ימי מילואים בשנה.? אתה ביביסט בעד 4 שנים שרות סדיר? אתה עדיין בביסט? אתה בעד הגדלת מס הכנסה בשביל לממן פרזיטים שלא עושים דבר עבור המדינה והאזרחים ,חוץ מלדבר בנייד עם אלוהים? איך אתה עדיין בביסט?! איך אתה ביביסט שיש מאי גולן בכנסת , איך אתה ביביסט אחרי 7 באוקטובר?סגור
-
2.איפה אראל סגלאיפה אראל סגל 07/2025/26הגב לתגובה זו3 0איפה אראל סגלסגור
-
1.מעניין אם יהיה פרק ''החמאס הוא נכס''גיא לפידות 07/2025/26הגב לתגובה זו0 1???????סגור



