טלוויזיה

כוכב "האח הגדול" תוקף את בן: "הוא יאכל אותה"

"האח הגדול" הצליח לעורר לא מעט רעש ברשתות החברתיות - הדרמה בעונה החדשה מחריפה "הוא בסופו של דבר הוא ילד. הוא כל דבר עושה בכוח"
מערכת ice | 
האח הגדול, עומר ציפורי, פאינה לזובסקי, מירה נואף, דניאל משה (צילום shutterstock, רן יחזקאל,)
משתתפי העונה הנוכחית של "האח הגדול" הצליחו לעורר לא מעט רעש ברשתות החברתיות, עם דרמות בלתי פוסקות וסכסוכים קשים בין דיירי הבית. אך הפעם במרכז הדרמה ניצב בר, שהצליח להציט שיחה סוערת בין אלירן לתמיר בשירותי הבית. 
אלירן פותח את הנושא בפני תמיר לאחר שבר אכל קוטג' במבטבח, מה שגרר עימות בינו לבין תמיר, והשניים פתחו בביקורת על ההתנהלות שלו בבית: "תשמע, בסוף, צריך להגיד לך משהו. אני גם כשאני ניגש אליו, הוא בסופו של דבר הוא ילד, אחי. הוא מנסה להפגין כוח, איפה שלא צריך. הוא כל דבר עושה בכוח".
"לא משנה, הוא לא יכול לבוא עליי עם הפוזה הזאתי" אמר תמיר, ויצא נגד ההתנהגות של בן במילים קשות: "אני יודע בעימות מולו, הוא כל הזמן שיבוא מול עימות ויילך נגד הקבוצה, הוא יאכל אותה". 
 
יח"צ ערוץ 26
אך בן ותמיר הם לא הדיירים היחידים שהסתכסכו. בפרק האחרון של האח הגדול ששודר ברשת 13 אתמול (רביעי), העניינים התלהטו כשהודיה יצאה נגד אלירן לעיני המצלמות והצופים: "איזה עלוב נפש, אימ'אלה. שים פפיון. אל תשכח את הפפיון עם המיקרופון, יש לך פפיון גם. עליבות נפש." בתגובה, אלירן לא שתק והשיב לה: "תשלח לי אחרי זה ליד המיטה שלי, תשלח לי את הזה".
המריבה החריפה כאשר הודיה ויתרה על הפילטרים, והדהימה את הצופים: "וואי, אני אביא לו סטירה, באלוהים, לא סובלת אותו", אמירה שלא עברה חלק אצל אלירן.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה