טלוויזיה

שלקה חשפה את הדייר האהוב: "גם אם ביבי יכנס, אני בוחרת בו"

כוכבת העונה שעברה של "האח הגדול", שלי "שלקה" אלמקייס חשפה כי דניאל קרקוזוב שנכנס בכניסה השנייה הוא הפייבוריט שלה: "הוא החיים שלי בדם כבר מלא זמן"
מערכת ice | 
שלקה (צילום מסך רשת 13)
פצצת הרייטינג של רשת 13, "האח הגדול", ביצעה אמש מהלך ענק שכולל את אירוע הכניסה השנייה של הדיירים הכי גדול בתולדות "האח הגדול". מבין הדיירים החדשים שנכנסו היה דניאל קרקוזוב, בן 27, בזוגיות מאשדוד, יוצר תוכן ומאמן כושר.
לאחר כניסתו, כוכבת העונה שעברה, שלי "שלקה" אלמקייס שיתפה בחשבון האינסטגרם שלה כי הוא מבחינתה הזוכה של העונה. "דניאל הוא החיים שלי בדם כבר מלא זמן ומהיום שגיליתי שהוא נכנס הוא הפייבוריט שלי", כתבה.

צילום מסך מתוך חשבון האינסטגרם של שלי אמלקייס, shellyelmakis_@
עוד הוסיפה והבהירה: "גם אם ביבי יכנס לבית, אני בוחרת דניאל קוזו. הוא החמצן שלי שתדעו לכם שאתם חייבים לסמס לו". שלקה הסבירה מדוע: "אין מצחיק ואותנטי כזה והוא שובר מצחוק, איך אני מתרגשת יא אידיוט, אתה אמור להיכנס כניסה ראשונה ולא חלק 2. אני מתרגשת רצח בשבילך וואו חמצן שלי".
אמש בתכנית גם התרחשה הדחה. מי שנאלצה לעזוב את הבית היא פאינה לזובסקי לאחר 48 ימים בתוך הבית המדובר במדינה בנווה אילן. "אני בשוק ועכשיו אני עצובה. אף פעם בחיים לא היה לי כיף כזה", אמרה לאחר בראיון לרשת 13 לאחר ההדחה. 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה