טלוויזיה

גל רובין תחת מתקפה: "מאמללת אותו שלושה חודשים"

כוכבת "האח הגדול", גל רובין נמצאת ברגעיה האחרונים בבית המדובר במדינה ועתידה לעלות במדרגות - האם כמנצחת העונה? כוכבי העונה שעברה, דרור קליר ויוכי אפוליאון דנו בשהותה ולא הסכימו: "מה שעושים לה זה בריונות מבחינתי"
גל רובין (צילום צילום מסך רשת 13)
רגע לפני הגמר הגדול של "האח הגדול", אחת הדמויות המעניינות של העונה היא ללא ספק גל רובין שנחשבת לדמות שנויה במחלוקת בין הצופים. 
בפודאקס "יאחתי", כוכבי העונה שעברה, דרור קליר ויוכי אפוליאון דנו על שהותה של רובין בבית המדובר במדינה. "ההודעת שאני מקבלת על שגל עשתה, מה יש לך להגיד על זה? יש חרם בבית? יש בריונות?", שאלה אפוליאון את קליר.
קליר ענה ויצא להגנתה של הדיירת: "לא. בבית אין חרם, בבית יש בריונות. מה שעושים לה זה בריונות מבחינתי", עוד הסביר והביא לדוגמא את המקרה החריג שלה עם אלירן: "מה שקרה עם אלירן, 'אני לא רוצה ואני לא רוצה'. אני הרגשתי את הכאב".
אפוליאון לא הסכימה עם השותף להגשה: "סליחה היא מאמללת אותו שלושה חודשים, למה שאני אדבר איתך? הוא לא מעוניין, הוא לא רוצה ליפול לפח שהיא מפילה אותו כל הזמן, איפה הבעיה בזה?".
לאחרונה, טל טיטו שהודחה ממש רגע לפני הגמר הודתה כי מי שלדעתה ראויה לזכות היא גל: "אני מקווה שגל תנצח, אני מאחלת לה ניצחון. יש לה שישה ילדים".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה