טלוויזיה
צפו בהצצה לריאליטי החדש של קשת: "מבחן ההורים הגדול"
בדוקו-ריאליטי החדש תפגשו שמונה זוגות הורים עם שיטות הורות שונות, שינסו להוכיח שהדרך שלהם היא הטובה ביותר. את הזוגות ילוו הפסיכולוג דני פרידלנדר ומדריכת ההורים עינת נתן
בקרוב בקשת 12 - דוקו-ריאליטי בין-לאומי חדש, בשם "מבחן ההורים הגדול", בו שמונה זוגות הורים עם שיטות הורות שונות ינסו להוכיח שהדרך שלהם היא הטובה ביותר. את התוכנית ילוו הפסיכולוג דני פרידלנדר, שכזכור פרש מ"חתונה ממבט ראשון", ומדריכת ההורים עינת נתן.
הריאליטי החדש, בהפקת אבוט המאירי, מבוסס על הפורמט הבין-לאומי Parental Guidance, שהומצא באוסטרליה, ולאחר מכן עבר לארצות הברית ולהולנד. קבלו הצצה ראשונה רגע לפני שעולה על המסך.
כזכור, פרידלנדר (54) והרי"ש המפורסמת, שהפכה לסימן ההיכר של דני ואף זיכתה אותו בקמפיינים, הוא פסיכולוג קליני מומחה לזוגיות ומערכות יחסים, שליווה את משתתפי התוכנית "חתונמי" לצד יעל דורון מהעונה השנייה. הוא אב לשני ילדים בוגרים - מאיה (23) ואדם (19) - ומתגורר בהוד השרון.
כשפרש מהתוכנית בשנה שעברה מסר: "לאחר השתתפות בארבע עונות רצופות, לצערי קיבלתי החלטה קשה שלא לקחת חלק בעונה השישית של התוכנית בגלל אילוצי לו"ז ורצון להתמקד בקידום פורמט טלוויזיה חדש ומקורי משלי אותו אני מפתח וקשור בעולמות הטיפול ואשר זוכה להיענות טובה בארץ ובעולם".
עוד ב-
בריאיון בשנה שעברה חשף פרידלנדר כי היה הגבר הגיי הראשון שאימץ ילדים. הוא נסע לרומניה לאמץ את בתו מאיה וזמן קצר אחר כך, בן זוגו אימץ את בנו אדם. אחרי עשר שנים יחד, הזוג נפרד והמשיך לגדל את הילדים בהורות משותפת. לפני כמה שנים הכיר את בן זוגו הנוכחי, אלון שוורץ גולן, שגם הוא בהורות משותפת לילד בן חמש.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.לחינוך המירשם; אהבה, חום ומסירותע 05/2023/18הגב לתגובה זו0 0עינת נתן , מעניין מהם כישורייך? ההגשה מצריכה שיפור בלא פתרונות של גננת. התכניתסגור
-
2.אכזבה מעינת נתן... זה מבזה אותך (ל"ת)באסוש 04/2023/20הגב לתגובה זו2 3סגור
-
1.רק ערוץ 14איתן 04/2023/20הגב לתגובה זו6 5רק ערוץ 14סגור



