שיווק ופרסום

הפתעה בברייק: U2 תשחרר שיר חדש בסופרבול - על כל הורדה ייתרם דולר

ההרכב הוותיק מנצל את פלטפורמת המיליונים של הסופרבול לשיגור הסינגל Invisible. המפרסם Bank of America יתרום דולר על כל הורדה חינמית
לכולם ידוע שהסופרבול הוא הערב הגדול של תעשיית הפרסום האמריקאית, אבל לא רק. להקת הרוק הוותיקה U2 תנצל את הבמה שנצפית על ידי עשרות מיליונים (כ-110 מיליונים בממוצע בשנים האחרונות) להשקת סינגל חדש בשם Invisible במסגרת גיוס תרומות בינלאומי למלחמה במחלות האיידס, השחפת, והמלריה.
לאחר חרושת שמועות בשבועות האחרונים, ההופעה של U2 במהלך ברייק הפרסומות בסופרבול הפכה לרשמית. הלהקה תשתף פעולה עם מותג הבנקאות האמריקאי Bank of America שיתרום דולר על כל הורדה חינמית של השיר החדש באמצעות iTunes, עד לסכום של 2 מיליון דולר, דהיינו 2 מיליון הורדות. במהלך היממה שלאחר הסופרבול ניתן יהיה להוריד את השיר באופן חינמי.
השותפות בין U2 ל-Bank of America היא במסגרת הפעילות של עמותת RED שהקים בונו במטרה להילחם במגפת האיידס באפריקה. מאז אוקטובר 2010, תאריך תחילת הפעילות של RED חברו לה גופים מסחריים רבים שיחד תרמו כ-150 מיליון דולר לטובת המאבק באיידס.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה